Mask Group 1 1

Het BP Test Center


Het BP Test Center vanaf deze zomer bij BP College.

Vanaf deze zomer is het BP Test Center onderdeel van het hockeyprogramma bij al onze (meer)daagse hockeykampen. Hier krijg jij de kans om te laten zien wat je in huis hebt en jezelf te overtreffen op zes spannende onderdelen.

Het eerste onderdeel is Schotkracht. Vanaf kopcirkel probeer je om zo hard mogelijk op doel te schieten. Let op! je hebt maximaal 5 kansen per persoon, dus zorg dat je zo goed en hard mogelijk op doel slaat.

Het Dribbelparcour. Een uitdagend parcours waar je met verschillende technieken doorheen moet. Je start bij de lijn en zodra je door het poortje loopt, start de tijd. Je manoeuvreert behendig langs de loopladder, slalom en liftbalkjes en weer terug naar het tijdspoortje. Elke seconde telt terwijl je de beste tijd probeert neer te zetten.

Ook de Sprintsnelheid wordt getest en wel op 2 manieren. Je staat aan de startlijn, klaar om te sprinten over 20 meter. Eerst zonder bal en stick. De klok tikt, en jij geeft alles om de snelste tijd neer te zetten. Hierna doen we dit met bal en stick.

Dan komt de Wendbaarheid aan de beurt. In dit parcour met onze Blazepods (lichtgevende pionnen) proberen we zo snel mogelijk om in 45 seconden zoveel mogelijk pionnen aan te tikken. Dit wordt zonder bal en stick gedaan.

Het laatste onderdeel is de Passnauwkeurigheid. Er staan 3 verschillende doeltjes op verschillende afstanden waar de bal met een flats, slag of push moeten worden ingespeeld. Hoeveel ballen heb je nodig om alle goaltjes te raken?

Het BP Test Center biedt je de ultieme uitdaging om je vaardigheden te meten en te verbeteren. Hier daag je jezelf uit en ontdek je je sterke punten. Bereik nieuwe hoogten, haal de hoogste score, en laat zien dat jij de beste bent. Welkom bij het BP Test Center, waar jouw sportieve dromen werkelijkheid worden!

Test jezelf bij een van onze kampen!