Mask Group 1 1

Ontwikkel je skills, schrijf je in voor BP Hockey College

Ontwikkel je skills, schrijf je in voor BP Hockey College
15 februari 2024

Hé Hockey Liefhebbers,

Ben jij klaar om je hockeyvaardigheden naar een nieuw niveau te tillen? Pak dan je stick en maak je klaar, want BP Hockey College staat op het punt om weer te beginnen, en geloof ons, dit wil je niet missen!

Vanaf maandag 4 maart gaan we weer van start met een unieke editie van het Hockey College. Net als de afgelopen 3 jaar vindt deze editie vanwege succes wederom weer plaats bij NMHC in Nijmegen. Tijdens BP Hockey College gaan kids van verschillende leeftijden, iedere maandag, 10 weken lang trainen. De trainingen zijn altijd van 17:00 tot 18:30 uur.

Elke week wordt er getraind op een ander thema. Hierbij worden ze begeleid door 2 BP College trainers en een hockeytopper uit de hoofdklasse. Dit jaar zijn de hockeytoppers van het BP Hockey College Rik Sprengers en Carlijn Tukkers.

Hoe ziet zo’n training bij BP er dan uit? We beginnen iedere week met een gezamenlijke warming-up om alle spieren warm te maken. En uiteraard hiermee blessures te voorkomen. Als alle spieren warm zijn beginnen we met een specifieke warming-up/hockey oefeningen waarbij het thema van die dag wordt ingeluid. Als we dan helemaal opgewarmd zijn, wordt de techniek uitgelegd aan de hand van 4 verschillende oefeningen. Door middel van een doordraai systeem worden alle oefeningen uitgevoerd. Natuurlijk sluiten we de training af met een partijvorm waarin de kids kunnen uitblinken met de geleerde skills.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Wil je later instromen, want ook dat is mogelijk. Of wil je meer informatie over BP hockey college? Klik dan hier!