Mask Group 3

Stage Events

Juni 2023- DEC 2023
FULL-TIME · AMSTERDAM

Ben jij het nieuwe talent van BP College? Voor de stage events zijn we op zoek naar een energieke en initiatiefrijke doorzetter met liefde voor hockey. Je houd het overzicht en hebt oog voor detail. Dit alles met een positieve instelling en grote mate van zelfstandigheid. Je organiseert events van A-Z, van planning tot uitvoering en van klant contact tot bewaking van budgetten.

Over BP College
BP College is groot gebracht door top hockeyers Mirco Pruyser en Billy Bakker. Beide heren hebben een imposante loopbaan met meerdere internationale titels. Zo’n 8 jaar geleden besloten zij om hun hockey expertise te gaan delen met kinderen waarbij de visie luidt:

‘’Een wereld vol tophockeyers’’.

Door goed te trainen tijdens de trainingen, clinic’s of kampen van BP College kan iedereen een tophockeyer zijn, op zijn of haar niveau.

Evenementen
Inmiddels is BP College uitgegroeid tot een volwaardig evenementen bureau met iedere vakantie periode kampen en clinic’s (ook internationaal), maar ook organiseert BP College evenementen voor bedrijven. Bijv. De Deloitte Students Hockey Trophy, of de ABN AMRO Hockey/Tennis Experience en alle Volvo activaties.

Jouw rol?
Bij BP College kom je terecht in een hecht team vol sportliefhebbers. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en vrijheid, uiteraard met een persoonlijke sturing. Je kunt bij BP College één of meerdere evenementen helemaal naar jouw hand zetten, initiatief wordt hierin beloond!

Wat bieden wij?

  • Een basis stagevergoeding
  • Een prettige werkplek in Amsterdam
  • Een informele werksfeer in een sportminded team
  • Veel verantwoordelijkheid

Solliciteren
Mail jouw CV en motivatie naar info@bpcollege.nl t.a.v. Ankelein Baardemans en wie weet nodigen wij jou uit voor een verdere kennismaking.