Mask Group 3

Marketing & Events stage

Februari 2024 - Juli 2024
FULL-TIME · AMSTERDAM

Wil jij jouw organisatorische en creatieve talent optimaal inzetten? Dan is de Marketing en Event stage bij BP College iets voor jou. We zijn op zoek naar een gedreven en proactieve doorzetter met een passie voor hockey om ons team te versterken. Met jouw vermogen om overzicht te houden voor oog en detail, organiseer je evenementen van A tot Z. Van planning tot uitvoering, van klantcontact tot budgetbewaking. Als kers op de taart beheer je onze sociale mediaplatforms met als doel meer deelnemers naar onze evenementen te trekken.

Over BP College
BP College, opgericht door tophockeyers Billy Bakker en Mirco Pruyser, heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd evenementenbureau.

‘’Een wereld vol tophockeyers’’.

Door goed te trainen tijdens de trainingen, clinics of kampen van BP College kan iedereen een tophockeyer zijn, op zijn of haar niveau.

Evenementen
Inmiddels is BP College uitgegroeid tot een volwaardig evenementen bureau met iedere vakantieperiode kampen en clinics (ook internationaal), maar ook organiseert BP College evenementen voor bedrijven. Zo organiseren wij de Deloitte Students Hockey Trophy, de ABN AMRO Hockey/Tennis Experience en alle Volvo en Auping activaties.

Jouw rol?
Tijdens jouw stage bij BP College zal jij verantwoordelijk zijn voor allerlei verschillende hockeykampen en -clinics. Je werkt het hele programma tot in de puntjes uit en je zorgt dat alles op de dag zelf ook goed verloopt. In aanloop naar een evenement zorg je dat alles logistiek gezien klopt. Of het nou is van het vullen en rijden van de bus, tot het regelen van chauffeurs. Daarnaast ben je druk bezig met het bijhouden van de Instagram, Tiktok en Facebook. Relevante berichten worden gepost met als doel om zoveel mogelijk deelnemers naar de evenementen van BP College te krijgen.

Wat bieden wij?

  • Een basis stagevergoeding
  • Een prettige werkplek naast het Vondelpark
  • Vrijheid om je eigen draai te geven aan een evenement
  • Elke dag een verzorgde lunch
  • Een informele werksfeer in een sportminded team

Wat vragen wij?

  • Een energieke en creatieve mindset
  • Beschikbaarheid in de vakanties
  • Hockey ervaring is een pré
  • In bezit van een rijbewijs B

Solliciteren
Mail jouw CV en motivatie naar info@bpcollege.nl t.a.v. Ankelein Baardemans en wie weet nodigen wij jou uit voor een verdere kennismaking.