Mask Group 1 1

Duik in de wereld van BP College

De magie van hockey bij BP College!
8 februari 2024

Welkom bij BP College, dé hockeyschool van Nederland waar hockey echt centraal staat! Wij zijn geen gewone hockeyschool. Bij ons draait alles om de sport. Maar maak je geen zorgen, dat betekent niet dat we geen plezier hebben. Integendeel! Bij BP College geloven we juist dat plezier en hockey hand in hand gaan. We zijn ervan overtuigd dat wanneer kinderen plezier hebben in wat ze doen, ze niet alleen meer leren, maar ook beter worden en langer blijven hockeyen.

BP College is in 2013 opgericht door twee oud-internationals, Billy Bakker en Mirco Pruyser. Hun missie? Hun uitgebreide kennis van hockey overbrengen op de jonge generatie hockeyers in Nederland. Met niet veel meer dan een paar ballen en pionnen in de auto, reden ze langs hockeyclubs om trainingen en clinics te geven. En dat was het begin van iets groots. BP College is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar meer dan 1.500 kinderen jaarlijks deelnemen aan onze activiteiten.

De hockeykampen, clinics en trainingen zijn allemaal gericht op één ding: het verbeteren van technieken. Wij zijn gepassioneerd over de technische ontwikkeling die kinderen doormaken tijdens onze activiteiten. Het is fantastisch om te zien hoe ze groeien en vooruitgang boeken. En dit is precies waarom onze trainers zo enthousiast zijn om met ons samen te werken. In totaal hebben wij nu meer dan 120 ervaren BP College trainers die de kinderen elke keer weer weten uit te dagen.

Bij BP College staat het ontdekken en verbeteren van hockeyvaardigheden centraal. Of je nu een beginner bent die net begint of een gevorderde speler die zijn of haar spel naar een hoger niveau wil tillen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt. We bieden een veilige, ondersteunende omgeving waarin kinderen kunnen groeien, leren en bovenal plezier hebben. Laat uw kind de magie van BP College proeven door dit jaar mee te doen.

Volgende week komt er weer een nieuwe blog online. Houd onze website in de gaten voor meer spannende updates, tips en verhalen uit de wereld van BP College!