Mask Group 1 1

Ga goed voorbereid de 2e seizoenshelft in!

Ga goed voorbereid de 2e seizoenshelft in!

Ja ja, het zaalseizoen zit er weer op en het is tijd om de zaalschoenen en stick weer in te ruilen voor noppen en je veldstick. Super leuk om weer het veld op te gaan, maar ben je wel goed voorbereid? Aankomende zaterdag is voor de meesten van jullie alweer de eerste hockeywedstrijd en dat is leuk, maar het kan ook een beetje spannend zijn. In deze blog nemen we jullie mee om het meeste uit je 2e seizoenshelft te halen.

Bij BP-college geloven we dat een goede voorbereiding de eerste stap is naar een super 2e seizoenshelft! Daarom is het belangrijk om goed je best te doen tijdens de clubtrainingen met je team en ervoor te zorgen dat je spullen in orde zijn voor je het veld op gaat. Denk aan bitje in je mond, schoenen, scheenbeschermers aan en natuurlijk met je stick naar de training toe komen.

Naast een goede voorbereiding zijn er natuurlijk ook nog meer tips & tricks die je kan doen om te vlammen op het veld de aankomende tijd. Kijk bijvoorbeeld hockey op YouTube of Instagram om nieuwe trucjes te leren of kijk naar het Nederlands elftal op TV. Door te kijken naar hockey word je automatisch al een betere hockeyer. Je kunt ook met een stick en bal in de achtertuin trucjes gaan oefenen om je balcontrole te verbeteren, vraag eerst wel toestemming aan je ouders ;)

Als laatste, maar natuurlijk het allerbelangrijkste is plezier hebben in het spelletje. Plezier hebben in je sport betekent voor ons als BP-college dat je er lol in hebt, dat je het leuk vindt om beter te worden in je sport, dat je het leuk vindt om nieuwe dingen te leren, mooie acties uit te proberen, je grenzen te verleggen Dit is dan ook de visie die wij hebben op de kampen en clinics die wij geven bij BP-college. Wil je al deze dingen toepassen in de 2e seizoenshelft? Kom dan langs bij een van onze kampen of schrijf je in voor een clinic.

Volgende week komt er weer een nieuwe blog online. Houd onze website in de gaten voor meer spannende updates, tips en verhalen uit de wereld van BP College!BP the Movie Clinic - 22 februari 2024
Ontwikkel je skills - 15 februari 2024
Duik in de wereld van BP College - 8 februari 2024