Mask Group 1 1

Beleef de Ultieme Zomervakantie bij het Hockey Summer Camp!

Beleef de Ultieme Zomervakantie bij het Hockey Summer Camp!

Stel je voor: vijf dagen lang, van 15 t/m 19 juli week 1 of van 22 t/m 26 juli, volledig ondergedompeld worden in de wereld van hockey, plezier en nieuwe vriendschappen. Dat is precies wat je te wachten staat tijdens het Hockey Summer Camp op RHV Leonidas. Beide weken beloven een onvergetelijke ervaring te worden voor jonge hockey liefhebbers van 8 t/m 18 jaar.

Wat maakt het Hockey Summer Camp zo speciaal? Het begint al bij de trainers. Samen met de keepers van GoalieWorks aan je zijde en onder begeleiding van de beste BP Trainers en verschillende special guests, krijg je een week lang intensieve training op hoog niveau. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, er is voor ieder wat wils.

Het programma van het Hockey Summer Camp is een perfecte mix van trainingssessies en spannende activiteiten. Vanaf het moment dat je aankomt op maandag om 13:00 uur tot het einde op vrijdag om 12:30 uur, staat elke dag garant voor nieuwe avonturen. Na een sportontbijt beginnen we de dag met de eerste trainingssessie, waarbij je je hockeyvaardigheden kunt verbeteren onder begeleiding van ervaren coaches.

Na de lunch is het tijd voor gezamenlijke trainingen met GoalieWorks, waar keepers en veldspelers samenwerken aan hun techniek. Maar het kamp draait niet alleen om hockey; er zijn ook genoeg andere activiteiten gepland, zoals hockey games, een toernooi en unieke avondactiviteiten.

Het hoogtepunt van de week is het eindfeest op donderdagavond, waar alle deelnemers samen kunnen genieten van een avond vol plezier en gezelligheid. Na een dag vol hockey en gave activiteiten, kun je ontspannen en nieuwe vrienden maken tijdens de overnachtingen.

Het Hockey Summer Camp biedt niet alleen de kans om je hockeyvaardigheden te verbeteren, maar ook om onvergetelijke herinneringen te creëren en nieuwe vriendschappen te sluiten. Mis deze kans niet en beleef de ultieme zomervakantie bij het Hockey Summer Camp op RHV Leonidas!

Schrijf je snel in en bereid je voor op een week vol hockey, plezier en nieuwe avonturen!