Mask Group 1 1

Trainers van niveau!

Trainers van niveau!

Als het gaat om de hockeytrainingen vinden wij de kwaliteit enorm belangrijk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een toffe selectie te maken van trainers met veel talent.

Allereerst werken wij alleen samen met volwassen trainers, dit omdat ze jarenlange ervaring hebben in het spelen en het coachen van hockey op verschillende niveaus. De ervaring die ze de afgelopen jaren hebben opgebouwd zorgt ervoor dat ze diepgaande kennis kunnen delen met de kinderen. Dit kan verschillen van het leren of verfijnen van technieken tot aan het begrijpen en uitleggen van tactieken aan de volgende generatie hockey liefhebbers.

Daarnaast hebben wij een selectie van trainers die op dit moment hoog niveau hockeyen of dit hebben gedaan in het verleden. Dit omdat ze de ervaringen die ze op hebben gedaan kunnen delen en op deze manier de informatie het beste kunnen overbrengen op de kinderen. Wij hebben niet alleen ervaren hockeyers aan ons gebonden als trainer. Ook trainers en coaches van hockeyteams uit Nederlandse top jeugd teams, zoals bijvoorbeeld van AH&BC, HIC, Fletiomare, Leondidas, Voordaan en LOHC zijn bij ons werkzaam. Zo onderhouden wij een goede diversiteit aan trainers die hun passie voor hockey over brengen naar de kinderen.

Buiten het selecteren van de juiste trainers voor de BP Hockey Days en het Hockey Summer Camp, leiden wij de trainers ook op naar aanloop van het kamp. Hierin delen wij onze filosofie met de trainers om ervoor te zorgen dat onze filosofie ook wordt overgebracht op de kinderen.

Ben jij nou net zo’n gepassioneerd over hockey als dat wij zijn en wil je deze passie met anderen delen? Wordt dan trainer bij onze volgende editie van hockey summer camp of een van onze andere toffe hockey evenementen. Mocht u geïnteresseerd zijn om trainer te worden, neem dan contact op met onderstaande e-mailadres voor meer informatie.