Mask Group 1 1

Voorstel rondje nieuwe collega’s!

Voorstelrondje nieuwe collega’s!

We zijn verheugd om u voor te stellen aan de nieuwste leden van ons team bij BP-college! Bij ons streven we er voortdurend naar om de kampen en clinics te verbeteren, en we zijn erg enthousiast om ons team uit te breiden met getalenteerde individuen die zich inzetten om aan alle behoeften te voldoen.

Onze eerste nieuwe collega is Stijn, hij is een echte Amsterdammer en heeft in zijn jeugd altijd bij Pinoke gehockeyd. Naast hockey is Stijn ook erg goed in darten en staat regelmatig met vrienden pijlen te gooien. Stijn zijn interessegebied ligt vooral in de online-marketing en sales binnen BP-college. Stijn hockeyt zelf nog steeds en heeft erg veel zin om van toevoeging te zijn het aankomende half jaar.

De tweede nieuwe collega is Dominic, hij komt uit Nijmegen en hockeyt al sinds zijn vijfde. Twee jaar geleden is Dominic naar Amsterdam verhuisd om te starten aan de studie ISMB. Naast zelf hockeyen is Dominic actief als trainer en coach bij AH&BC en geeft daar training aan verschillende jeugdteams en aan de MO16-1 van AH&BC. Dominic zal vooral helpen met de trainingen en organisatorische taken rondom BP-college.

Beide nieuwe collega’s zullen zich focussen op de clinics en kampen die we binnen BP organiseren. Binnen deze kampen staan ontdekken en verbeteren van hockeyvaardigheden centraal. Of je nu een beginner bent die net begint of een gevorderde speler die zijn of haar spel naar een hoger niveau wil tillen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt! Stijn en Dominic zullen ons de aankomende periode ondersteunen om dit doel te behalen en naar een hoger niveau te tillen.

Volgende week komt er weer een nieuwe blog online. Houd onze website in de gaten voor meer spannende updates, tips en verhalen uit de wereld van BP College!

Ga goed voorbereid de 2e seizoenshelft in! - 29 februari 2024
BP the Movie Clinic - 22 februari 2024
Ontwikkel je skills - 15 februari 2024
Duik in de wereld van BP College - 8 februari 2024