Mask Group 1 1

Drukte in de meivakantie

Drukte in de meivakantie!

De hockey trainingen en competities zijn weer volle bak opgang en voor de aankomende periode hebben we weer veel leuke activiteiten gepland staan. Zo komt bijvoorbeeld de meivakantie eraan, een vakantie waarin je bij BP college genoeg kan doen!

We starten de vakantie op met de BP Hockey Days bij MHC Fletiomare en RHV Leonidas. Beide dagen op 29 t/m 30 april. Dit is een unieke kans om twee volledige dagen je hockey skills te verbeteren samen met een topper uit de hoofdklasse kan je nieuwe dingen leren op het hockeyveld.

Woensdag 1 mei hebben we de BP Clinic Tour 2.0 op HC Barendrecht. Een volledige clinic waarbij we de techniek van uw zoon of dochter verbeteren doormiddel van 6 unieke oefeningen. Uiteraard zal ook hier weer een topper uit de hoofdklasse aanwezig zijn.

Als laatste sluiten we de vakantie af met de BP Hockey Days bij twee top clubs, namelijk AH&BC en NMHC Nijmegen. Hier zullen we op 2 en 3 mei kei hard trainen. Tijdens de BP Hockey Days zullen we langs de belangrijkste hockey technieken heen gaan. De dagen van zijn 10:00 tot 16:00 uur inclusief Lunch en een BP shirt. Schrijf uw kind nu in voor een van de BP Hockey Days deze meivakantie.

Volgende week zijn we er weer met een nieuwe informatieve blog over alle bezigheden van BP college.