Mask Group 1 1

Een Terugblik op de BP The Movie Clinic!

Een Terugblik op de BP The Movie Clinic: Een dag vol hockey en gave beelden!

Afgelopen zaterdag was het zover, namelijk de BP The Movie Clinic bij Hockeyclub HIC. Het was een dag om nooit te vergeten! De deelnemers werden ondergedompeld in een wereld vol hockey, actie, creativiteit en filmmagie, en het resultaat was een mooie ervaring.

Vanaf het moment dat de deelnemers aankwamen, was de energie op het terrein van HIC voelbaar. Jonge hockey liefhebbers stonden te popelen om hun vaardigheden te laten zien en dat is gelukt! De dag begon met een gezamenlijke warming-up, waarbij iedereen zich goed wist voor te bereiden op een dag vol actie en plezier.

Na de warming-up werden de deelnemers verdeeld in groepen en begon het echte werk. Op het hockeyveld werden verschillende technieken en tactieken geoefend zoals dribbelskills, afronden, reactiesnelheid en verdedigen, onder leiding van ervaren BP-trainers die hun kennis en passie deelden met de enthousiaste deelnemers. Tegelijkertijd was er binnen in het clubhuis een GIFjes-station opgezet, waar alle deelnemers hun creativiteit voor de camera konden uiten. Tussen de twee trainingen door werd er een heerlijke lunch voorgeschoteld.

Een hoogtepunt van de dag was de combinatie van hockey en film tijdens speciale oefeningen en opdrachten. Hier konden deelnemers gefilmd worden door een cameraman met professionele apparatuur, terwijl ze onder begeleiding hun hockeyvaardigheden konden laten zien.

Na een dag vol actie en creativiteit was het tijd om af te sluiten. De deelnemers kwamen samen voor een groepsfoto en er werden ook nog een aantal beelden gemaakt met een drone. Ben je nu benieuwd naar deze beelden, check onze socials en uw e-mail.

BP The Movie Clinic op HIC was een onvergetelijke dag vol hockey en filmmagie. Deelnemers keerden naar huis met nieuwe vaardigheden, nieuwe vrienden. We kijken nu al uit naar de volgende Clinics en hopen jullie allemaal weer te zien voor nog meer plezier en hockey avontuur!