Mask Group 3

BP Hockey Colleges

Extra trainen gedurende de 1e seizoenshelft!

Het seizoen 2022/2023 stat voor de deur. De eerste activiteiten hebben weer plaatsgevonden. Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen 2022/2023 van start gaat en dit jaar wederom met de extra trainingen tijdens het BP Hockey College op AMVJ in Amsterdam en op NMHC Nijmegen. Bij jou team trainingen ligt de focus op het presteren als team, bij ons ligt de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. Iedere training van het 10-wekelijkse traject heeft een eigen thema met een eigen focus. Ben jij tussen de 6 - 14 jaar dan kun jij je inschrijven, we houden altijd rekening met leeftijd en niveau voor het indelen van de groepjes.

AMVJ Amsterdam

Hockeyclub AMVJ is al een aantal jaar onze uitvalsbasis voor de extra trainingen in omgeving Amsterdam / Amstelveen. Iedere maandagavond van 16:30 - 18:00 vinden de trainingen plaats. Je traint natuurlijk met de BP Trainers ondersteunt door Miles Bukkens en een Hoofdklasse Dames speelster. Deze top trainers zullen jou voorzien van extra tips en tricks.

Meer informatie of aanmelden? Klik hier

NMHC Nijmegen

Nieuw dit jaar is het Hockey College in samenwerking met NMHC Nijmegen. Iedere maandagavond van 17:00 - 18:30 vinden hier de trainingen plaats. Je traint met de BP Trainers ondersteunt door Noor Omrani en een Hoofdklasse Heren speler. Deze top trainers zullen jou voorzien van extra tips en tricks.

Meer informatie of aanmelden? Klik hier