IMG 8851

12 sep. t/m 21 nov.

NMHC, Nijmegen

8 t/m 14 jaar

BP Hockey College

NMHC Nijmegen

NIEUW BIJ NMHC NIJMEGEN Vanaf september zal er wekelijks een Hockey College plaatsvinden op NMHC Nijmegen. Dit traject vindt de eerste én tweede seizoenshelft plaats. Het Hockey College is een tien weekse hockeyschool, waarbij elke maandag van 17:00 - 18:30 hard wordt getraind om een betere hockeyer te worden. Tijdens het traject wordt er altijd getraind met een top-hockey(st)er. Voor de eerste seizoenhelft 2022 / 2023 is dit Noor Omrani, speelster van Jong Oranje en Den Bosch D1.

NIEUW BIJ NMHC NIJMEGEN

Een reguliere training is gericht op het team en tactiek om vervolgens op een zaterdag goed samen te spelen en als team de winst te boeken. Onze Hockey Colleges zijn ingestoken op het individu, hierbij staat de persoonlijke aandacht en persoonlijke ontwikkeling centraal.

Vanaf september zal er wekelijks een Hockey College plaatsvinden op NMHC Nijmegen. Het Hockey College is een tien weekse hockeyschool, waarbij elke maandag van 17:00 - 18:30 hard wordt getraind om een betere hockeyer te worden. Tijdens het traject wordt er altijd getraind met een top-hockey(st)er. Voor de eerste seizoenhelft 2022 / 2023 is dit Noor Omrani, speelster van Jong Oranje en Den Bosch D1. Een echte goalgetter die bekend staat om haar backhand!

Programma

  • 10 trainingen
  • Individuele begeleiding
  • Een centraal thema per training
  • Ontwikkeling door te leren van professionals

BP Hockey College

NMHC Nijmegen

12 sep. t/m 21 nov.

NMHC, Nijmegen

8 t/m 14 jaar