Mask Group 3

BP College X NMHC Nijmegen

Een nieuwe samenwerking met... NMHC Nijmegen

Wij kunnen met trots zeggen dat wij vanaf komend seizoen (2022 / 2023) met BP College te vinden zijn op NMHC Nijmegen. Wij zijn blij dat wij met een club als NMHC Nijmegen een samenwerking hebben. Deze club past perfect bij de ambities die wij hebben om in heel Nederland onze hockey activiteiten aan te bieden waarbij de deelnemers plezier halen uit het beter worden. Hierbij gaat BP College selectief samenwerkingen aan met de toonaangevende club uit de desbetreffende regio. In onze ogen is NMHC Nijmegen de toonaangevende club in Oost-Nederland.

Heren 1 speelt bovenin de promotieklasse, waar zij ook komend seizoen weer zullen mee strijden voor het kampioenschap en promotie naar de Hoofdklasse. Dames 1 zal er komend seizoen alles aan doen om weer terug te keren in de promotieklasse.

Vanaf september zal er wekelijks een Hockey College plaatsvinden op NMHC Nijmegen. Het Hockey College is een tien weekse hockeyschool, waarbij elke maandag van 17:00 - 18:30 hard wordt getraind om een betere hockeyer te worden. Er wordt tijdens dit traject onder andere getraind met Noor Omrani, speelster van Jong Oranje en Den Bosch D1.

Ook in de herfstvakantie op maandag 24 en dinsdag 25 oktober zullen wij op NMHC Nijmegen te vinden zijn met het BP Legends Kamp. De BP Legends, Billy Bakker en Mirco Pruyser, zullen hier twee dagen aanwezig zijn om de kinderen twee onvergetelijke dagen te geven.

Ook de tweede seizoenshelft zullen er op NMHC Nijmegen BP activiteiten plaatsvinden, daarover later meer...