Mask Group 3

Een zomer om nooit te vergeten!

Hockey Summer Camp 2023

Al 10 jaar lang organiseren wij met BP College kampen, clinics en trainingen met ieder jaar als hoogtepunt het Hockey Summer Camp, het 5-daagse overnachtingskamp op RHV Leonidas. Ieder jaar kijken wij met het BP College team uit naar deze week aangezien we in deze week echt de tijd hebben om de kinderen iets te leren, we echt een band kunnen bouwen - en opgebouwd zien worden tussen kids onderling - en de variatie tussen veel trainen en unieke avondactiviteiten zoals onder andere waterskiën.

Dit kamp is ieder jaar een succes, mede omdat wij inzetten op max. 40 spelers die kunnen deelnemen (naast de keepers van GoalieWorks). Dit is een vereiste omdat we met dit aantal echt een hechte groep kunnen vormen en we kleine groepjes kunnen hanteren voor de trainingen.

Afgelopen jaren was het animo voor het kamp dermate groot dat wij hebben besloten om dit jaar twee edities te organiseren. Er zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus mocht je een enthousiaste zoon of dochter hebben die echt een hockeyliefhebber is. Bekijk dan het kamp hier onder.

Week 2: 24 t/m 28 juli 2023 - 4 resterende plekken

Hockey Summer Days 2023

Dit jaar organiseren wij voor het eerste de Hockey Summer Days op HC Zwolle. Tijdens deze drie dagen wordt er hard getraind om goed de zomervakantie in te gaan. Zo zal er veel aandacht worden besteed aan technische oefeningen. Uiteraard gaat dit gepaard met leuke spelvormen zodat iedereen de aangeleerde technieken in de praktijk kan toepassen.

Tijdens de Hockey Summer Days wordt er ook een middag padel gespeeld. Padel is een hard groeiende sport in Nederland, die ook door veel hockeyers wordt gespeeld. Tijdens deze padelles, gaat iedereen de basis leren en zullen er uiteraard ook wedstrijdjes tegen elkaar worden gespeeld. Naast dat padel erg leuk is, is het een goede bezigheid om af te wisselen met hockey. Sla jij ook iedereen van de baan? Meld je hier aan.

Voorbereidingsdagen

Aan het eind van de zomer staan er nog twee geweldige dagen op het programma op NMHC Nijmegen en AMHC FIT. Tijdens deze twee dagen wordt jij volledig voorbereid op het nieuwe seizoen. Er wordt voornamelijk technisch getraind, zodat jij weer helemaal ingespeeld bent. De techniek die we tijdens de oefeningen hebben aangeleerd, zullen we uiteraard toepassen in leuke spelvormen. Zo kan iedereen de aangeleerde technieken ook in de praktijk oefenen. We starten om 10:00 uur, zodat iedereen goed uitgerust aan de dag begint. Uiteraard zal er weer een tophockeyer aanwezig zijn om jou alles te leren.

BP Hockey Days NMHC Nijmegen: 23 & 24 augustus
BP Prep Days AMHC FIT
: 31 augustus & 1 september