Mask Group 3

Wat was het een top jaar!

Terugblik naar een bijzonder 2023

In 2023 vierden wij ons 10 jarig jubileum. Dit jaar hadden wij ons niet beter kunnen wensen. Waar wij in meer dan 30 kampen en clinics ongeveer 1.500 kinderen hebben mogen verwelkomen op meer dan 15 verschillende locaties in heel Nederland. Het begon met onze speciale BP Ten Challenge Clinic die wij op meer dan tien verschillende locaties hebben mogen organiseren. Daarnaast mochten wij ook weer op NMHC Nijmegen en AMVJ verschijnen voor het Hockey College, waar wij in tien weken de kinderen extra techniektraining hebben gegeven.

Uiteraard hebben wij ook nog verschillende BP Hockey Days in de mei- en herfstvakantie georganiseerd op de hockeyclubs waar wij vaak langskomen. Daar zat ook een nieuwe hockeyclub bij, namelijk LOHC in Oegstgeest. Alle BP Hockey Days waren een groot succes.

Dit jaar hebben wij in samenwerking met GoalieWorks niet één, maar twee Hockey Summer Camps georganiseerd op RHV Leonidas. Met twee uitverkochte edities, kijken wij terug op twee mooie weken, waarin we veel oude en nieuwe gezichten hebben gezien.

Voor het eerst hebben wij de Hockey Summer Days op HC Zwolle en NMHC Nijmegen georganiseerd. Op HC Zwolle hebben wij 2,5e dag een intensief hockeyprogramma gevolgd en brachten we een halve dag door bij Peakz Padel Zwolle. Op NMHC Nijmegen trainden we twee volledige dagen zodat de kids een top voorbereiding hadden voor het nieuwe seizoen. Hetzelfde idee werd toegepast tijdens de BP Prep Days op AMHC FIT ingestoken.

Met nog maar een paar weken in dit jaar te gaan, nemen wij na de BP Indoor Hockey Days op AH&BC & HC Zwolle en de BP Indoor Clinic Day op AH&BC afscheid van 2023.

Onze oprechte dank gaat uit naar al onze 150 BP Trainers en BP Toppers die hebben bijgedragen aan het succes van alle kampen. Zonder jullie toewijding hadden we niet zoveel kinderen blij kunnen maken.

Een nog beter 2024 in het vooruitzicht
Gelukkig mogen wij direct in 2024 weer van start gaan bij Fletiomare, LOHC en RHV Leonidas. Een beter start van het jaar kunnen wij ons niet wensen. Ook staan er weer geweldige clinics, kampen en andere activiteiten op de planning. Houd hiervoor onze website en Instagram in de gaten. Want de eerste activiteiten komen spoedig online.

Wij hebben genoten van de inzet van iedereen de heeft meegedaan aan onze activiteiten, hopelijk zien we jullie snel weer terug om 2023 goed af te sluiten of om 2024 te starten.

Tot snel!