Mask Group 3

Meivakantie 2023

Wil jij ook trainen als een pro? BP College organiseert deze meivakantie op drie verschillende locaties de BP Hockey Days! Tijdens de meivakantie kun jij werken aan jouw techniek onder begeleiding van onze ervaren BP- trainers en topspelers uit de Hoofdklasse. Twee dagen lang wordt er hard, specifiek en uiteraard met veel plezier getraind. Ook leren we jou de coolste trucjes zodat jij straks indruk kan maken op je teamgenootjes. Chopjes, turns en verschillende 3D-skills behoren na deze dagen onder andere tot jouw nieuwe passeertechnieken.

Met de beste BP Trainers en Topspelers uit de Nederlandse Hoofdklasse gaan wij ervoor zorgen dat jij twee onvergetelijke en leerzame dagen zult beleven. Deze dagen zijn toegankelijk voor iedereen uit de regio en daar buiten. Wil jij er ook nog eens in stijl bijlopen tijdens de Hockey Days? Koop dan nu het BP Shirt, deze is dit jaar speciaal voor slechts €10,- te koop vanwege ons 10-jarige bestaan!

Hoe zien deze dagen eruit?
Elke dag zijn staan er drie trainingen op het programma. Elke training heeft een ander thema. Zo zullen de basistechnieken behandeld worden, worden er op verschillende technieken om te scoren behandeld, komen er duels aan bod en er zal uiteraard getraind worden op verschillende soorten skills. Kortom, er wordt gedisciplineerd en met veel plezier getrainen om zo een betere hockeyer te worden. Wij delen de groepen altijd in op basis van leeftijd en niveau. Tijdens de clinic toch niet helemaal tevreden met je groepje? Wisselen kan altijd!

Onze toppers
Elke dag is er een topper aanwezig om iedereen extra tips te geven. Silas Lageman van Kampong Heren 1 en kersverse International is samen met Jip Dicke van Jong Oranje en HDM Dames 1 te vinden op MHC Fletiomare. Carlijn Tukkers van Kampong Dames 1 en Duco Telgenkamp van Kampong Heren 1 zijn aanwezig op NMHC Nijmegen. Sosha Benninga van AH&BC Dames 1 en Silas Lageman zullen jou beter maken op AH&BC.

Tijd: 10:00 - 16:00
Leeftijd: 8 t/m 16 jaar
Locatie: Hockeyclub Fletiomare op 1 & 2 mei of Hockeyclub AH&BC / Hockeyclub NMHC Nijmegen op 4 & 5 mei.

Schrijf je snel in om zeker te zijn van jouw plek!