Website header

BP Kids Days

NIEUW!

Vanaf seizoen 2022/2023 zullen wij ook de aller jongste (5-7 jaar) kennis laten maken met hockey. Op een gevarieerde manier bewegen, waarbij we ons focussen op de individuele technieken met bal en stick. We creëren een stevige basis van vaardigheden waardoor de jongste jeugd met succes naar de volgende (hockey) fase kunnen gaan. Individuele ontwikkeling en veel plezier staan hierbij centraal.

Hockey, Fun en Ontwikkeling

Net zoals in de kampen, clinics en trainingen voor de leeftijd 8 t/m 16 jaar draait het allemaal om ontwikkelen. Tijdens de BP Kids Days wordt dit gedaan aan de hand van (hockey)spelletjes om de motoriek te verbeteren, samenwerkingsopdrachten waar de sociale ontwikkeling centraal staat en leuke activiteiten waarbij er vol op plezier wordt beleefd, bijvoorbeeld met ons eigen ontwikkelde 'BP Kids Days luchtkussen'. Een BP Kids Day begint om 10:00 en eindigt om 16:00 (inclusief de lunch).

Eerste keer

De eerste editie van de BP Kids Days vindt plaats op Hockeyclub AH&BC. In de herfstvakantie op 17 en 18 oktober ontvangen we met veel plezier de eerste en nieuwe generatie BP- kids!

Geïnteresseerd? Schrijf je in!