Mask Group 3

Partnership BP College & Jumbo Hockey

PARTNERSHIP BP COLLEGE EN JUMBO HOCKEY

Het is je mogelijk al opgevallen, maar ook dit seizoen (2022 / 2023) is Jumbo Hockey weer partner van BP College. Sinds 2 jaar is byBP, de Sportmarketing Agency die is voortgekomen uit BP College, marketing partner van Jumbo Hockey. byBP ondersteunt Jumbo Hockey met een heldere omni-channel marketing aanpak sinds de overname van Hockey Republic. Een logisch onderdeel van deze omni-channel marketing aanpak is de samenwerking tussen Jumbo Hockey en BP College.

Er wordt op offline en online vlak een win-win situatie gecreëerd. Mogelijk heb je Jumbo Hockey al voorbij zien komen op het BP College shirt van dit jaar, te vinden op de mouw. Verder maakt Jumbo Hockey het mogelijk te kunnen hockeyen in de Jumbo Hockey Trickkooi tijdens de BP College events. In deze kooi kan jouw zoon of dochter zijn/haar tricks oefenen en verbeteren. Mogelijk één van de #jumbohockeytricks die je vanaf dit seizoen voorbij ziet komen op de social kanalen van zowel Jumbo Hockey als BP College. Malou Rensink legt jouw zoon of dochter stap voor stap uit hoe je de gaafste tricks kunt doen. Ook maakt Jumbo Hockey het voor BP deelnemers mogelijk te figureren in een echte commercial! Dit alles maakt het een uniek partnership. Jumbo Hockey is te vinden in Amsterdam, Bussum, Eindhoven, Heemstede, Rijswijk, Teteringen, Kerkrade en Utrecht.

Jumbo Hockey is een hockey retailer met ware experience centers door heel Nederland. Ze hebben een mega assortiment, lage prijzen en de beste service. Mocht je een stick willen uitproberen, dan kan dat in de Jumbo Hockey Court, een hockeyveldje in de winkel!