Mask Group 3

Interview met Malou Rensink

Malou Rensink staat dit jaar weer ingeschreven voor het Hockey Summer Camp op Leonidas. Wat maakt hockeyen bij BP College zo leuk en waarom doet zij weer mee? Je leest het hieronder!

Wie ben je en hoe oud ben je?
Ik ben Malou Rensink en ik ben 16 jaar oud.

Waar hockey je?
Ik hockey bij WMHC Avanti in Winterswijk.

Hoe lang hockey je bij BP College?
Sinds de zomer van 2021 Hockey ik bij BP College. Mijn eerste keer was het Hockey Summer Camp in 2021.

Wat maakt hockeyen bij BP College zo leuk?
Het is zo super leuk, omdat je allereerst met allemaal jongens en meiden hockeyt die allemaal veel van hockey houden, graag nieuwe dingen willen leren en beter willen worden. Ook doe je heel veel verschillende nieuwe oefeningen en zit er ook veel variatie in de oefeningen dit maakt het ook heel leuk! Daarnaast is het ook heel erg fijn dat ze bij BP College je niet beoordelen hoe goed je bent. Ze willen je helpen om nog beter te worden ongeacht je niveau! Daardoor voel je geen druk tijdens de trainingen, maar kan je gewoon lekker hockeyen!

Waar ben je zichtbaar beter in geworden tijdens trainingen van BP College?
Ik ben een stuk beter geworden in verdedigen, dit komt omdat je veel oefeningen doet met een partij vorm erin.

Deze zomer sta je weer ingeschreven voor het Hockey Summer Camp. Voor de hoeveelste keer doe je hier aan mee?
Aankomende zomer wordt mijn derde Hockey Summer Camp.

Waarom doe je weer mee met het Hockey Summer Camp?
Ik doe dit jaar weer mee om allereerst nog meer te leren en beter te worden in hockey. Ik vindt het namelijk fantastisch dat je een hele dag bezig bent met hockeyen. Daarnaast is het ook gewoon super leuk, omdat je in die week met allemaal mensen bent die allemaal van hockey houden. Hierdoor maak je ook super snel vrienden en is het een hele leerzame en gezellige week.

Welke activiteit, naast het hockey, kun je niet missen op het komende Summer Camp en waarom?
Ik denk dan toch het waterskiën wat ik het eerste jaar heb gedaan. Dat was namelijk zo super gaaf om te doen! maar de disco mag dit jaar natuurlijk ook niet ontbreken, want dat is gewoon een super leuke afsluiting van de laatste avond.

Wat hoop je komende Summer Camp weer te leren?
Ik hoop dit Summer Camp nog beter te worden in iemand passeren, want dat vind ik soms nog lastig. Ook hoop ik de sleeppush nog beter te leren.

Raad je het Hockey Summer Camp aan bij andere, zo ja waarom?
Ik raad het Summer Camp zeker iedereen aan, het is namelijk een fantastische week waar je echt super veel leert. Daarnaast doe je ook super toffe andere activiteiten en is het ook gezellig en je maakt er ook nog eens super leuke nieuwe vrienden.

Wil jij nou net als Malou meedoen aan het Hockey Summer Camp? Meld je dan aan, want het belooft weer een groot feest te worden.