Mask Group 3

Hockey Summer Camp 2023

Een zomer om nooit te vergeten!
Deze zomervakantie slaan BP College en Goalie Works de handen weer in een om niet 1 maar 2 te gekke weken voor jullie te organiseren.

Het Hockey Summer Camp is al jaren lang een begrip. Er wordt vijf dagen lang veel gehockeyd, er worden leuke activiteiten georganiseerd en uiteraard wordt er op goede bedden geslapen. Samen met de keepers van Goalie Works worden er unieke oefeningen gedaan, waar zowel de speler als de keeper veel aan heeft.

Unieke activiteiten
Elke dag staan er unieke activiteiten op het programma. Zo hebben wij de afgelopen jaren geklommen in het klimbos, zijn we gaan zwemmen in een zwembad met gave glijbanen, hebben we gelasergamed, en zijn wij wezen waterskiën.

Overnachting
Uiteraard hoort er bij het Hockey Summer Camp een goede nachtrust. Om ervoor te zorgen dat iedereen vol nieuwe energie weer het veld kan betreden, wordt er geslapen op goede bedden met matrassen. Het enige wat je nog mee hoeft te nemen is je eigen slaapzak of dekbed en een kussen.

Top spelers uit de Hoofdklasse
Op het Hockey Summer Camp zullen er meerdere dagen Topspelers uit de Hoofdklasse langskomen om iedereen van iedereen een nog betere speler te maken. Wie deze spelers zijn, maken wij later bekend. Houdt hiervoor de website en onze Instagram in de gaten.