Mask Group 3

Herfstvakantie 2023

Train je skills in de herfstvakantie

BP College is deze herfstvakantie te vinden op vijf locatie voor de BP Hockey Days! In de herfstvakantie kun jij werken aan jouw techniek onder begeleiding van onze ervaren BP- trainers en topspelers uit de Hoofdklasse. Twee dagen lang wordt er hard, specifiek en uiteraard met veel plezier getraind. Ook leren we jou de coolste trucjes zodat jij straks indruk kan maken op je teamgenootjes. Dribbel, scorings- en passtechnieken komen allemaal aan bod tijdens de BP Hockey Days.

Met de beste BP Trainers en Topspelers uit de Nederlandse Hoofdklasse gaan wij ervoor zorgen dat jij twee onvergetelijke en leerzame dagen zult beleven. Deze dagen zijn toegankelijk voor iedereen uit de regio en daar buiten. Wil jij er ook nog eens in stijl bijlopen tijdens de Hockey Days? Het BP College shirt is nog te koop, maar wees snel want ze zijn bijna uitverkocht.

Hoe zien deze dagen eruit?
Elke dag zijn staan er drie trainingen op het programma. Elke training heeft een ander thema. Zo zullen de basistechnieken behandeld worden, worden er op verschillende technieken om te scoren behandeld, komen er duels aan bod en er zal uiteraard getraind worden op verschillende soorten skills. Kortom, er wordt gedisciplineerd en met veel plezier getraind om zo een betere hockeyer te worden. Wij delen de groepen altijd in op basis van leeftijd en niveau. Tijdens de clinic toch niet helemaal tevreden met je groepje? Wisselen kan altijd!

Onze toppers
Elke dag is er een topper aanwezig om iedereen extra tips te geven. Wij maken binnenkort de toppers bekend die aanwezig zijn tijdens de BP Hockey Days. Houd hiervoor de BP College Instagram in de gaten.

Tijd: 10:00 - 16:00
Leeftijd: 8 t/m 16 jaar
Locatie: NMHC Nijmegen, LOHC, RHV Leonidas, AH&BC, HC Zwolle

Schrijf je snel in om zeker te zijn van jouw plek!