Zaalhockey 1

GA INDOOR MET...

Ga indoor met toppers uit de hoofdklasse!

De feestdagen staan alweer voor de boeg en dat betekent ook dat de zaalcompetitie weer begonnen is. Er staan deze kerstvakantie ook een aantal leuke Indoor dagen op het programma. De BP Indoor Hockey Days op AH&BC al zijn uitverkocht.

Op 28 en 29 december zijn Danique van der Veerdonk en International Floris Wortelboer aanwezig. Siem Schoenaker en International Ilse Kapelle zijn op 2 en 3 januari aanwezig op Fletiomare. Danique van der Veerdonk is samen met Bram van Battum ook aanwezig bij de BP Indoor Hockey Days op RHV Leonidas.

De BP Indoor Hockey Days bestaan uit twee dagen volop zaalhockeyen. Tijdens de kampen worden er verschillende zaaltechnieken getraind. Een dag bestaat uit drie trainingen, waarvan elke training een ander element heeft. Zo wordt de sleeppush, de blocktackle, de schijnpass en nog veel meer behandeld.

Ook de BP Indoor Clinic Day biedt een optie. Tijdens deze één-daagse clinic worden specifieke zaaltechnieken aangeleerd die nodig zijn in het zaalhockey seizoen. Onder leiding van zaal International Bram van Battum, kan er één dag geshined worden op AH&BC of LOHC.