Mask Group 3

Kalender op NMHC Nijmegen

De hockeykampen en clinics op NMHC Nijmegen! 🏑

Ook komende periode staan er weer gave hockeykampen en clinics op het programma op hockeyclub Nijmegen. Iedereen uit de regio is welkom om deel te nemen aan deze hockey dagen waarin plezier door te leren centraal staat! Het programma tot aan de winterstop ziet er als volgt uit:

BP Hockey College
v.a. 11 september

Vanaf maandag 11 september start er weer een nieuwe reeks van het Hockey College op NMHC Nijmegen. Het Hockey College is een tien-weekse hockeyschool waarbij, elke maandag van 17:00 - 18:30, wordt getraind op technisch vlak. Tijdens het traject wordt er altijd getraind met Danique van der Veerdonk van Den Bosch Dames 1 of Luke Dommershuijzen van Amsterdam Heren 1. Meedoen? Klik hier!

BP Hockey Days
16 & 17 oktober

Deze herfstvakantie wordt er twee dagen lang hard, specifiek en met veel plezier getraind onder begeleiding van onze ervaren BP- trainers. De BP Hockey Days zijn voor iedereen uit de regio en daar buiten. Tijdens deze twee dagen wordt er getraind met een Top-hockey(st)er. Wie deze Top-hockey(st)er is maken wij later bekend. Wil je hieraan meedoen? Klik hier!