Mask Group 3

Kalender op Leonidas

De hockeykampen en clinics op RHV Leonidas! 🏑

Deze zomer hebben wij niet een maar twee super gave weken Hockey Summer Camp mogen organiseren op RHV Leonidas. Tijdens deze twee weken hebben wij ons voornamelijk gefocust op het hockey, maar hebben we ook nog andere leuke activiteiten gedaan, zoals waterskiƫn, zwemmen en bowlen. De komende periode staan er ook weer gave hockeyactiviteiten op het programma op Leonidas. Iedereen uit de regio is welkom om deel te nemen aan deze hockey dagen waarin plezier door te leren centraal staat! Het programma voor komend seizoen ziet er als volgt uit:

BP Hockey Days
19 / 20 oktober 2023

Deze herfstvakantie wordt er twee dagen lang hard, specifiek en met veel plezier getraind onder begeleiding van onze ervaren BP- trainers. De BP Hockey Days zijn voor iedereen uit de regio en daar buiten. Tijdens deze twee dagen wordt er getraind met een Top-hockey(st)er. Wie deze Top-hockey(st)er is maken wij later bekend. De inschrijvingen zijn al geopend.

BP Indoor Hockey Days
4 & 5 januari 2024

Deze kerstvakantie staan er net als vorig jaar weer twee toffe zaalhockey dagen op het programma. Tijdens de BP Indoor Hockey Days worden allerlei technieken die tijdens het zaalseizoen van pas komen aangeleerd. Onze ervaren BP Trainers zullen samen met een Top-hockey(st)er uit de hoofdklasse zaal de juiste begeleiding geven. Wie deze Top-hockey(st)er is maken wij later bekend. Dit kamp zal binnenkort live komen op onze website.

Hockey Summer Camp 2024
Zomervakantie

Volgende zomer staan er weer twee onwijs gave weken op het programma op Leonidas. We zullen Leonidas weer om toveren tot het hockeycentrum van Nederland. Zo is er ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, maar uiteraard ook om weer nieuwe vrienden te ontmoeten en staan er gave activiteiten op het programma. Houd de website of Instagram in de gaten voor de exacte data.