Mask Group 3

Kalender op HC Zwolle

De hockeykampen en clinics op HC Zwolle! 🏑

Deze zomer hebben wij de eerste editie van de Hockey Summer Days op HC Zwolle mogen organiseren. Tijdens deze drie dagen hebben wij ons voornamelijk gefocust op het hockey, maar hebben we ook een middag gepadeld bij Peakz Padel Zwolle. De komende periode staan er ook weer gave hockeykampen op het programma op HC Zwolle. Iedereen uit de regio is welkom om deel te nemen aan deze hockey dagen waarin plezier door te leren centraal staat! Het programma tot aan de winterstop ziet er als volgt uit:

BP Hockey Days
23 / 24 oktober 2023

Deze herfstvakantie wordt er twee dagen lang hard, specifiek en met veel plezier getraind onder begeleiding van onze ervaren BP- trainers. De BP Hockey Days zijn voor iedereen uit de regio en daar buiten. Tijdens deze twee dagen wordt er getraind met een Top-hockey(st)er. Wie deze Top-hockey(st)er is maken wij later bekend. De inschrijvingen zijn al geopend. Voor meer informatie Klik hier!

BP Indoor Hockey Days
Kerstvakantie

Deze kerstvakantie staan er net als vorig jaar weer twee toffe zaalhockey dagen op het programma. Tijdens de BP Indoor Hockey Days worden allerlei technieken die tijdens het zaalseizoen van pas komen aangeleerd. Onze ervaren BP Trainers zullen samen met een Top-hockey(st)er uit de hoofdklasse zaal de juiste begeleiding geven. Wie deze Top-hockey(st)er is maken wij later bekend. Dit kamp zal binnenkort live komen op onze website. U