Mask Group 3

Kalender op Fletiomare

De hockeykampen en clinics op Fletiomare! 🏑

Al jaren lang zijn wij met onze kampen en clinics te vinden op MHC Fletiomare. Zo zullen wij ook komend seizoen weer te vinden zijn op Fletiomare voor onze verschillende hockeykampen en clinics.

BP Clinic Tour
5 oktober 2023

Op 5 oktober is er in heel Nederland een stakingsdag op al het basis- en middelbaar onderwijs. Daarom kan er van 10:00 - 11:30 uur gehockeyd worden op Fletiomare. Onze ervaren BP Trainers zullen samen met een topspeler uit de Hoofdklasse aanwezig zijn om 1,5 uur hard te trainen. Binnenkort wordt de topper bekend gemaakt. Aanmelden voor deze clinic is wel al mogelijk.

BP Indoor Hockey Days
2 en 3 januari 2024

Deze kerstvakantie staan er net als vorig jaar weer twee toffe zaalhockey dagen op het programma. Tijdens de BP Indoor Hockey Days worden allerlei technieken die tijdens het zaalseizoen van pas komen aangeleerd. Onze ervaren BP Trainers zullen samen met een Top-hockey(st)er uit de hoofdklasse zaal de juiste begeleiding geven. Wie deze Top-hockey(st)er is maken wij later bekend. Klik hier om je aan te melden.

BP Hockey Days
Meivakantie 2023

In de meivakantie staan er weer 2 te gekke dagen op de planning. Er wordt specifiek en met veel plezier getraind onder begeleiding van onze ervaren BP- trainers. De BP Hockey Days zijn voor iedereen uit de regio en daar buiten. Tijdens deze twee dagen wordt er getraind met een Top-hockey(st)er. Wie deze Top-hockey(st)er is maken wij later bekend. Wil je hieraan meedoen? Houd dan vooral de website in de gaten, want het kamp komt binnenkort online te staan.