Mask Group 3

Kalender op AH&BC

De hockeykampen en clinics op AH&BC! 🏑

Al jaren lang organiseren wij elke herfst-, kerst- en meivakantie onwijs leuke en leerzame hockeykampen en clinics op AH&BC. Van tweedaagse hockeykampen zonder overnachting, tot clinics van anderhalf uur waar heel veel kinderen uit de regio langskomen om beter te worden. De komende periode staan er ook weer gave hockeykampen en -clincis op het programma op AH&BC. Iedereen uit de regio is welkom om deel te nemen aan deze hockey dagen waarin plezier door te leren centraal staat! Het programma tot aan de winterstop ziet er als volgt uit:

BP Hockey Days
23 / 24 oktober 2023

Deze herfstvakantie wordt er twee dagen lang hard, specifiek en met veel plezier getraind onder begeleiding van onze ervaren BP- trainers. De BP Hockey Days zijn voor iedereen uit de regio en daar buiten. Tijdens deze twee dagen wordt er getraind met een Top-hockey(st)er. Wie deze Top-hockey(st)er is maken wij later bekend. De inschrijvingen zijn al geopend. Voor meer informatie Klik hier!

BP Indoor Hockey Days
27 / 28 december 2023

Deze kerstvakantie staan er net als vorig jaar weer twee toffe zaalhockey dagen op het programma. Tijdens de BP Indoor Hockey Days worden allerlei technieken die tijdens het zaalseizoen van pas komen aangeleerd. Onze ervaren BP Trainers zullen samen met een Top-hockey(st)er uit de hoofdklasse zaal de juiste begeleiding geven. Wie deze Top-hockey(st)er is maken wij later bekend.