IMG 9261

24 t/m 26 jul.

HC Zwolle

8 t/m 16 jaar

Hockey Summer Days

HC Zwolle

Jouw zomervakantie begint op 24 t/m 26 juli met de Hockey Summer Days op HC Zwolle. Er wordt drie dagen lang gehockeyd met jouw leeftijdsgenoten uit heel Nederland. Er worden nieuwe skills getraind en gehockeyd met de beste spelers uit Nederland. Daarnaast zullen er ook vette andere activiteiten worden georganiseerd.

Iedereen van 8 t/m 16 jaar is welkom tijdens onze Hockey Days. Er wordt drie dagen lang hard getraind, zodat iedereen het beste uit zichzelf weet te halen. Je traint in kleine groepjes van ongeveer 8 tot 10 leeftijdsgenoten van hetzelfde niveau. Zo krijgt iedereen de juiste begeleiding. Ontwikkeling en plezier staan centraal bij al onze trainingen. Mocht je daarom met een vriendje of vriendinnetje in een groepje willen, dan kan worden aangegeven bij het inschrijfformulier.

Tevens zal er ook een onwijs leuke niet-hockey activiteit worden gedaan. Wat deze activiteit zal zijn, wordt later bekend gemaakt.

U ontvangt direct na de aanmelding een bevestigingsmail. Ongeveer een week voorafgaand aan de Hockey Days, ontvangt u een e-mail met alle benodigde informatie die nodig is om er een fantastisch kamp van te maken. Lees deze mail goed door. Mochten er tussendoor nog vragen zijn, dan kan er altijd. Na afloop ontvangt iedereen een e-mail met de foto's die zijn genomen.

Tijdens de Hockey Summer Days op HC Zwolle leer jij unieke technieken om de zomer door te komen. Uiteraard staat er ook een te gekke andere activiteit op de planning. Deze drie dagen leer jij nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen en krijg je training van onze ervaren BP Trainers. De eerste training begint op woensdag 24 juli om 10:00 uur.

Globaal dagprogramma

09:45 Ontvangst deelnemers
10:00 Warming-up en demo
10:15 Training 1
12:00 Lunchpauze
13:00 Training 2
14:15 Tussendoortje
14:45 Training 3
15:45 Einde training en opruimen veld
16:00 Ophalen kinderen

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • Drie dagen hockeyen
  • Train met een topper uit de Hoofdklasse
  • Een gave activiteit
  • Unieke trainingsmaterialen
  • Plezier door te leren

Hockey Summer Days

HC Zwolle

24 t/m 26 jul.

HC Zwolle

8 t/m 16 jaar