IMG 5777

08 t/m 09 aug.

NMHC Nijmegen

8 t/m 16 jaar

Hockey Summer Days

NMHC Nijmegen

Dé voorbereiding van het nieuwe seizoen doe je bij de Hockey Summer Days bij NMHC Nijmegen. Twee dagen lang wordt er hard getraind, zodat iedereen weer vol de technieken heeft bijgespijkerd om het nieuwe seizoen goed te starten. Er staat ook nog een onwijs leuke activiteit op het programma, namelijk lasergamen.

Iedereen van 8 t/m 16 jaar is welkom tijdens onze Hockey Days, BP Prep Days en Hockey Summer Days. Er wordt twee dagen lang hard getraind, zodat iedereen het beste uit zichzelf weet te halen. Je traint in kleine groepjes van ongeveer 8 tot 10 leeftijdsgenoten van hetzelfde niveau. Zo krijgt iedereen de juiste begeleiding. Ontwikkeling en plezier staan centraal bij al onze trainingen. Mocht je daarom met een vriendje of vriendinnetje in een groepje willen, dan kan worden aangegeven bij het inschrijfformulier.

U ontvangt direct na de aanmelding een bevestigingsmail. Ongeveer een week voorafgaand aan de Hockey Days, ontvangt u een e-mail met alle benodigde informatie die nodig is om er een fantastisch kamp van te maken. Lees deze mail goed door. Mochten er tussendoor nog vragen zijn, dan kan er altijd. Na afloop ontvangt iedereen een e-mail met de foto's die zijn genomen.

Hoe zien deze dagen eruit?

Twee dagen lang: technisch trainen op specifieke skills, battles en duels! Kortom, gedisciplineerd en met veel plezier trainen om zo een betere hockeyer te worden. Wij delen de groepen altijd in op basis van leeftijd en niveau. Tijdens de trainingen toch niet helemaal tevreden met je groepje? Wisselen kan altijd!
Op de tweede dag hebben we een onwijs gave activiteit. We gaan namelijk op het terrein van NMHC Nijmegen lasergamen!

Tijd: 10:00 - 16:00
Leeftijd: 8 t/m 16 jaar
Locatie: NMHC Nijmegen

Inclusief

  • Lunch
  • Gezonde snacks
  • Limonade
  • BP Certificaat

WAAROM MEEDOEN?

  • Veel hockey en een middag lasergamen!
  • Persoonlijke aandacht
  • Train met een topper uit de Hoofdklasse
  • Dé perfecte voorbereiding op het nieuwe seizoen

Hockey Summer Days

NMHC Nijmegen

08 t/m 09 aug.

NMHC Nijmegen

8 t/m 16 jaar