IMG 7897

23 jul. t/m 31 aug.

Bij jou in de buurt

8 t/m 18 jaar

BP Privé Training

Data in overleg

Wil jij deze zomer wat extra training zodat jij in het nieuwe seizoen compleet voorbereid begint? Tijdens een privé training krijg je een uur lang 1 op 1 begeleiding om jouw hockeyskills naar een hoger niveau te krijgen. Je krijgt training van een speler uit de Hoofdklasse bij jou in de buurt.

De BP Privé Training is voor iedereen van 8 t/m 18 jaar. Je traint individueel met een speler uit de Hoofdklasse. Je krijgt hierbij de juiste begeleiding en ontvangt persoonlijke tips om de technieken te verbeteren.

Na de aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail van de bestelling. Zodra we deze aanmelding binnen hebben, zullen wij binnen een week contact met u opnemen om de privé training af te stemmen. Hierbij zullen wij kijken welke technieken je wil leren. We stemmen dit af met de trainer die het best bij je past. Ook de locatie zullen wij in samenspraak met je bepalen.

Kies de juiste trainer voor jou ontwikkeling.

Wij hebben een groep met gespecialiseerde spelers uit de Hoofdklasse die de privé trainingen geven. Zo heeft elke speler zijn of haar eigen specialiteit. Dit vinden wij belangrijk, zodat we de privé training op maat kunnen afstemmen.

Wil jij nou training van een andere trainer, laat het ons dan weten, dan kunnen wij hiernaar kijken.

Onze privé trainers

WAAROM PRIVE TRAINING?

  • Persoonlijke begeleiding
  • Persoonlijk trainingsprogramma
  • Bij jou in de regio
  • Plezier door te leren

BP Privé Training

Data in overleg

23 jul. t/m 31 aug.

Bij jou in de buurt

8 t/m 18 jaar