IMG 2982

02 t/m 03 mei

AH&BC, Amsterdam

8 t/m 16 jaar

BP Hockey Days

AH&BC, Amsterdam

De meivakantie 2024 wordt er een om nooit meer te vergeten. Er staan namelijk weer twee unieke BP Hockey Days op het programma. We hebben een compleet nieuw programma met nieuwe oefeningen waarin iedereen zich op technisch gebied kan onderscheiden. De BP Hockey Days zijn voor iedereen uit de regio en daar buiten. Uiteraard wordt er ook weer getraind met een tophockeyer uit de Hoofdklasse.

Iedereen van 8 t/m 16 jaar is welkom tijdens onze Hockey Days. Er wordt twee dagen lang hard getraind, zodat iedereen het beste uit zichzelf weet te halen. Je traint in kleine groepjes van ongeveer 8 tot 10 leeftijdsgenoten van hetzelfde niveau. Zo krijgt iedereen de juiste begeleiding. Ontwikkeling en plezier staan centraal bij al onze trainingen. Mocht je daarom met een vriendje of vriendinnetje in een groepje willen, dan kan worden aangegeven bij het inschrijfformulier.

U ontvangt direct na de aanmelding een bevestigingsmail. Ongeveer een week voorafgaand aan de Hockey Days, ontvangt u een e-mail met alle benodigde informatie die nodig is om er een fantastisch kamp van te maken. Lees deze mail goed door. Mochten er tussendoor nog vragen zijn, dan kan er altijd. Na afloop ontvangt iedereen een e-mail met de foto's die zijn genomen.

Hoe zien deze twee dagen eruit?

Er staan twee dagen lang verschillende uitdagende trainingen op het programma. Elke training heeft een ander trainingsthema, zodat er specifiek getraind kan worden. Van scoren tot dribbelen, en intensieve duels. Kortom, er wordt gedisciplineerd getraind, zodat iedereen in twee dagen veel stappen maakt. Uiteraard staat plezier voorop tijdens de BP Hockey Days. Wij delen de groepen altijd in op basis van leeftijd en niveau. Tijdens het kamp toch niet helemaal tevreden met je groepje? Wisselen kan altijd!

Tijd: 10:00 - 16:00
Leeftijd: 8 t/m 16 jaar
Locatie: AH&BC, Amsterdam

Inclusief

  • BP shirt
  • Lunch
  • Gezonde snacks
  • Limonade
  • BP Certificaat

WAAROM MEEDOEN?

  • Een compleet nieuw programma
  • Train met een topper uit de Hoofdklasse
  • Plezier door te leren
  • Groepjes op basis van leeftijd en niveau

BP Hockey Days

AH&BC, Amsterdam

02 t/m 03 mei

AH&BC, Amsterdam

8 t/m 16 jaar