Mask Group 3

Onze eerste toppers zijn bekend!

Mirco Pruyser - Amsterdam H1 & Oud speler van Oranje

Met nog ongeveer twee weken te gaan zijn de eerste toppers van het Hockey Summer Camp bekend. Op 17 juli opent onze enige echte Mirco Pruyser de eerste week van het Hockey Summer Camp. Mirco heeft zich de afgelopen jaren als Top spits van het Nederlands Hockey laten gelden. Met meer dan 80 goals voor het Nederlands elftal en 200 doelpunten in de hoofdklasse leert Mirco je hoe je het best doelpunten kunt maken.

Sanne Caarls - Braxgata Dames 1 & Team USA

In de tweede week komt Amerikaans International Sanne Caarls op dinsdag 25 juli langs. Sanne is 25 jaar en speelt voor hockeyclub Braxgata in België. Hiervoor heeft ze als aanvoerder bij Bloemendaal gespeeld. Haar vader is Nederlands en moeder is Amerikaans, vandaar dat zij heeft gekozen om voor Team USA uit te komen. Sanne vindt het onwijs leuk om voor Team USA uit te komen, omdat dit haar in verbinding brengt met het land waar haar moeder vandaan komt. Het is onwijs gaaf om op Internationaal niveau te spelen, zo ziet ze veel landen en speelt ze tegen de beste speelsters van heel de wereld. Haar specialiteit is timing, goed laag zitten en doelpunten maken. Bij Braxgata speelt Sanne meer aan de buitenkant en gaat ze haar tegenstander het liefst buitenom voorbij. Sanne kijkt er naar uit om iedereen van alles te leren tijdens het Hockey Summer Camp.

Nick Budgeon - Royal Antwerp Heren 1 & Oud speler van Australië

Nick Budgeon, een bekend gezicht op het Hockey Summer Camp, is beide weken aanwezig tijdens dit kamp. Nick speelt voor Royal Antwerp Hockey Club en heeft in totaal 68 Caps voor Australië op zijn naam staan. Voordat Nick naar België vertrok heeft hij jarenlang voor HGC gespeeld. De organisatie van het hockeykamp en de motivatie van alle kinderen om te hockeyen, geeft Nick als belangrijkste punten om weer elk jaar terug te komen. Tevens wil Nick zijn hockeyvaardigheden graag overdragen op de jonge hockeyer. Om deze reden is Nick al 7 jaar vast gezicht bij BP College. Nick zal tijdens het kamp voornamelijk pass- en verdedigingstechnieken en uiteraard de sleeppush met jullie oefenen.

Tot in de zomer!