Mask Group 1 1

BP The Movie Clinic - 30 maart bij HIC

BP The Movie Clinic - 30 maart bij HIC

Op zaterdag 30 maart hebben wij een unieke clinic gepland bij Hockeyclub HIC in Amstelveen. Tijdens deze clinic staat technische training centraal. Hierbij kun je denken aan het schieten op doel, dribbelen langs de verdediger en zal de sleeppush ook behandeld worden. Tevens is de pannakooi aanwezig, waar alle aangeleerde vaardigheden getraind kunnen worden. De BP The Movie Clinic is een speciale clinic voor iedereen van 8 tot 16 jaar. We duiken diep in de training zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Iedereen wordt daarom ook ingedeeld op zijn of haar eigen niveau. Je wordt begeleid door ervaren BP Trainers en een topper uit de Hoofdklasse. Wie dit is, wordt later bekendgemaakt.

Waarom is deze clinic zo bijzonder?
Nou, tijdens deze clinic worden er opnames gemaakt die gebruikt worden op Instagram, TikTok en in de aftermovie van BP College. Zo kan iedereen die meedoet schitteren op het witte doek. Ook worden er foto's gemaakt die op onze website geplaatst zullen worden.

Hoe ziet deze dag eruit?
We starten om 10:00 uur met een intensieve warming-up, zodat iedereen met warme spieren kan beginnen aan de eerste training. De eerste training staat in het teken van het trainen van de basistechnieken en het maken van doelpunten. Deze training is tussen 11:45 en 12:00 uur afgelopen. Om iedereen van nieuwe energie te voorzien, staat er een heerlijke lunch klaar. Na de lunch gaan we weer het veld op om ons te focussen op de skills en spelvormen. Ook zullen wij tussendoor gifjes maken die achteraf met iedereen worden gedeeld.

Het belooft een ontzettend leuke dag te worden, waardoor iedereen weer helemaal klaar is voor de competitie. Deze clinic kost €24,95. Hiervoor ontvangt uw kind een BP Shirt en een BP Bidon.

De aanmeldingen gaan op vrijdagmiddag om 13:00 uur open, dus wees er snel bij.