Mask Group 3

BP Specialisme Trainingen

De BP Specialisme Training

Na ruim drie kwart jaar zijn wij weer terug bij AMVJ en wel voor de BP Specialisme Training. Er staan drie onwijs toffe specialisme trainingen op het programma. Alle trainingen zijn onder leiding van onze ervaren BP Trainers en altijd een specialist uit de Hoofdklasse. We starten om 16:30 uur en de training is om 18:00 uur afgelopen.

Maandag 8 april - Scoringsspecialisme
We starten op maandag 8 april voor eerste specialisme training. Tijdens deze training staat één thema centraal: Het maken van doelpunten! Alle aspecten van het scoren komen hierbij aan bod. Het schieten met de forehand, backhand en het tippen worden behandeld. Ook staat het oefenen van de snelle scoringstechnieken op het programma.

Maandag 15 april - Strafcornerspecialisme
Maandag 15 april gaan we met het specialisme strafcorner aan de slag. Tijdens deze training zal de focus voornamelijk liggen op alle aspecten van de aanvallende strafcorner, denk hierbij aan het aangeven en het stoppen van de bal. Uiteraard zal ook de sleeppush behandeld worden.

Maandag 22 april - Verdedigingsspecialisme
Op maandag 22 april staat de laatste BP Specialisme Training bij AMVJ op het programma. Tijdens deze training zal de focus voornamelijk liggen op alle aspecten van het verdedigen. Hierbij worden verschillende verdedigende technieken behandeld en wordt er ook aan de positionering gewerkt. Na deze training staat de basis die nodig is om een topverdediger te worden.

Aanmelden?
Wil je je aanmelden voor alle drie de trainingen, stuur dan een mailtje naar info@bpcollege.nl. Wij maken dan een kortingscode aan waardoor u €12,50 korting ontvangt.