Mask Group 3

BP Prive Training

Trainen om beter te worden... de BP Prive Training

Wij hebben als doel dat onze deelnemers plezier halen uit ontwikkelingen, hoe kan dit nou beter dan bij een 1 op 1 training met een echte Hoofdklasse speler of International. De BP Privé trainingen zijn puur gericht op het verbeteren van de persoonlijke technieken en vaardigheden van individuen. Dit kan een enkele training zijn (een uur), maar ook in combinatie met een pakket van 4 trainingen.

Een pakket ziet er bijvoorbeeld als volgt uit (geheel zelf samen te stellen in overleg):

4 keer BP Privé Trainer

  • Training 1 Mirco en/of Billy (AHBC H1 en NED XI)
  • Training 2 Tom Hiebendaal (Bloemendaal H1)
  • Training 3 Miles Bukkens (Pinoke H1)
  • Training 4 Sanne Caarls (Bloemendaal D1)

Tijdens de eerste training kijkt onze BP Trainer naar waar de meeste winst geboekt kan en moet worden. Dit vertalen wij door naar de technieken die worden behandeld in de 2e, 3e en 4e training. Training 1 zal met name in het teken staan van de 3 belangrijkste basistechnieken: Aannames, slagtechnieken en passeertechnieken. Uiteraard kunnen de Tophockeyers ook hun ervaringen delen en tips geven over het aanvliegen van een wedstrijd of trainingen, een stukje begeleiding.

De kosten zijn inclusief de veldhuur en alle trainingen worden op een waterveld op AHBC of AMVJ gegeven, bijvoorbeeld op maandag-, woensdag- en donderdag- en vrijdagmiddagen kan dit vaak ingepland worden. Als u graag op een andere locatie zou willen trainen is dit in overleg mogelijk.

Geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan!