Menu
 • Onvergetelijke hockey kampen

  Elk jaar organiseren wij verschillende soorten kwalitatieve hockeykampen! Zo hebben wij hebben onze 2-daagse BP Top Hockey Kampen die gericht zijn op het verbeteren van specifieke technieken binnen korte tijd. Daarnaast organiseren wij ook de BP Week Academy. Dit is een 5 daags-kamp (inclusief overnachting) waarin wij onze deelnemers onderdompelen in de wereld van een hockeyinternational. Topsport staat hier centraal! Hoe ziet een trainingskamp van een speler uit het Nederlands Elftal er eigenlijk uit? Onze BP Trainers nemen jou mee in de wereld van presteren. Bij BP College benaderen wij ieder individu persoonlijk en dragen wij bij aan de ontwikkeling van elke hockeyer apart.

  SHIRTS INCLUDED

  Alle deelnemers ontvangen een trainingsshirt met een BP College ontwerp. Dit T-shirt zal tijdens alle trainingen worden gedragen.

 • Hoe ziet zo’n kamp eruit?

  Een aantal keren per jaar organiseren wij ook onvergetelijke hockeykampen!
  Ook tijdens deze kampen is het thema: Scoren, scoren en nog eens scoren.
  Wil jij naar een echt topsport kamp waar kwaliteit het belangrijkst is en feesten niet, schrijf je dan snel in op 1 van de beschikbare momenten.

Bp trainers

Wij leiden onze BP Trainers volgens onze eigen visie op. Wij geloven erin dat elke hockeyer of trainer zijn eigen specialiteit heeft. Deze specialiteit proberen wij zo goed mogelijk te benutten. Zo kan Valentin Verga jouw bijvoorbeeld perfect bijleren hoe je iemand op de beste manier kunt passeren. Justin Reid-Ross kan jou weer alles bijleren op het gebied van de sleeppush en andere onderdelen van de aanvallende strafcorner. Gedurende onze kampen komen er altijd BP Toppers/internationals langs die onze BP Trainers een gedeelte van de training/dag ondersteunen.

Bp SHIRT

Alle deelnemers ontvangen een trainingsshirt met een BP College ontwerp. Dit T-shirt zal tijdens alle trainingen worden gedragen.

Upcoming events

BP Top Hockey kamp Abcoude
link
BP WEEK Academy Leonidas
link
BP WEEK Academy FIT
link
BP Top Hockey Kamp Huizen
link
BP Top Hockey Kamp Hisalis
link
BP Hockey College | Den Haag 2019
link
BP Hockey College | AHBC 2019
link
BP Top Hockey Kamp AH&BC
link