Menu
 • HOCKEYKAMPEN VOOR ALLE NIVEAU’S

  Beter leren dribbelen? Sneller iemand kunnen passeren? Nog meer scoren tijdens een wedstrijd?

  Tijdens de BP-hockeykampen verbeter je jouw technieken. Hockeyers van alle niveau’s zijn welkom! De toptrainers van BP leren jou in korte tijd al hun tips & tricks. Terwijl jij een leuke training hebt met de andere deelnemers, letten de BP trainers op jouw persoonlijke ontwikkeling. Wat is er nou gezelliger dan samen nóg betere hockeyers worden?

  WAT LEER JE TIJDENS ZO’N KAMP?

  Wil jij je focussen op het verbeteren van je techniek? En lijkt het je leuk om dit samen met andere hockeyers te doen? Dan is een BP Top Hockeykamp iets voor jou. Binnen twee dagen leer je specifieke technieken te verbeteren, op een leuke manier. Zo word je een nog betere hockeyer in een mum van tijd. Welke speler wil dat nou niet?

  Liever wat langer op hockeykamp? Ga dan voor de vijfdaagse BP Week Academy. Deelnemers worden volledig ondergedompeld in de wereld van een hockeyinternational. Topsport staat bij dit hockeykamp centraal. De trainers laten zien hoe ze zelf trainen en leren jou je specialiteit te ontwikkelen. De Week Academy is inclusief overnachtingen. ‘s Avonds is er dus genoeg tijd voor andere leuke (hockey)activiteiten.

  Tijdens de hockeykampen krijg je een trainingsshirt met BP College-ontwerp. Deze kun je dragen tijdens alle trainingen, en daarna natuurlijk mee naar huis nemen!


DE TOPTRAINERS VAN BP

Bij BP geloven wij dat elke hockeyer een eigen specialiteit heeft. Deze specialiteit willen wij zo goed mogelijk benutten. We leiden de BP trainers op volgens onze eigen visie. Je leert dus alles over de specialiteiten van tophockeyers én ontdekt je eigen talent.

Valentin Verga kan jou bijvoorbeeld laten zien hoe je iemand snel en goed passeert. En Justin Reid-Ross leert je alles over de sleeppush en andere onderdelen van de aanvallende strafcorner.

Tijdens onze kampen komen er altijd BP toppers en internationals langs, die een deel van de training ondersteunen. Je leert dus hockeyen van de beste spelers!

3 diffrent keepers in action

Upcoming events

AH&BC

Meer informatie
link

Fletiomare

Meer informatie
link

Leonidas

Meer informatie
link

Leonidas

Meer informatie
link

Fletiomare

Meer informatie
link

Abcoude

Meer informatie
link

HISALIS

Meer informatie
link