Menu
 • HOCKEYKAMPEN VOOR ALLE NIVEAU’S

  Beter leren dribbelen? Sneller iemand kunnen passeren? Nog meer scoren tijden een hockeywedstrijd?

  Tijdens de BP-hockeykampen verbeter je jouw technieken. Hockeyers van alle niveaus zijn welkom! De toptrainers van BP leren jou in korte tijd al hun hockey tips & tricks. Terwijl jij een leuke hockey training hebt met de andere deelnemers, letten de BP Trainers op jouw persoonlijke ontwikkeling. Wat is er nou gezelliger dan samen nóg betere hockeyers worden?

  WAT LEER JE TIJDENS ZO’N KAMP?

  Wil jij je focussen op het verbeteren van je techniek? En lijkt het je leuk om dit samen met andere hockeyers te doen? Dan is een BP Top Hockeykamp iets voor jou. Binnen twee dagen leer je specifieke hockey technieken te verbeteren, op een leuke manier. Zo word je een nog betere hockeyer in een mum van tijd. Welke speler wil dat nou niet?

  Liever wat langer op hockeykamp? Ga dan voor het vijfdaagse Hockey Summer Camp. Deelnemers worden volledig ondergedompeld in de wereld van een hockeyinternational. Topsport staat bij dit hockeykamp centraal. De BP-Trainers laten zien hoe ze zelf trainen en leren jou je hockeyspecialiteit te ontwikkelen. De Week Academy is inclusief overnachtingen. ’s Avonds is er dus genoeg tijd voor andere leuke (hockey)activiteiten.

  Tijdens de hockeykampen krijg je een trainingsshirt met BP College-ontwerp. Deze kun je dragen tijdens alle hockeytrainingen, en daarna natuurlijk mee naar huis nemen!

  Wij organiseren onze BP Hockeykampen tijdens alle vakantieperiodes, oftewel in de: zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie en de meivakantie.


 • 3 diffrent keepers in action

  DE TOPTRAINERS VAN BP

  Wij leiden onze BP Trainers volgens onze eigen visie op. Wij geloven erin dat elke hockeyer of trainer zijn eigen specialiteit heeft. Deze specialiteit proberen wij zo goed mogelijk te benutten. Zo kan Valentin Verga jou bijvoorbeeld perfect bijleren hoe je iemand op de beste manier kunt passeren. Justin Reid-Ross kan jou weer alles bijleren op het gebied van de sleeppush en andere onderdelen van de aanvallende strafcorner. Weet jij precies op welk gebied jij beter wil (en/of) moet worden, dan matchen wij de ideale trainer aan jouw wens.

Upcoming events

Xenios

Meer informatie
link

Leonidas

Meer informatie
link

Schaerweijde

Meer informatie
link

FIT

Meer informatie
link

AH&BC

Meer informatie
link

Leonidas

Meer informatie
link

Leonidas

Meer informatie
link