HSC

BP College x GoalieWorks

SAMENWERKING BP COLLEGE EN GOALIEWORKS

De samenwerking tussen BP College en GoalieWorks is weer verlengd! Een aantal jaar geleden is de samenwerking ontstaan met de gedachte om een onwijs gaaf hockeykamp te organiseren. Inmiddels hebben we al meerdere keren het Hockey Summer Camp georganiseerd. Dit is HET hockeykamp in de zomer waar iedereen naar uit kijkt.

Door opnieuw met elkaar om de tafel te gaan, is er gekeken hoe we de samenwerking meer gestructureerd kunnen maken. Zo zullen wij deze zomer, naast het Hockey Summer Camp, ook samen een voorbereidingsdag voor het nieuwe seizoen organiseren. Spelers en keepers zullen samen worden gevoegd om wedstrijdsituatief te trainen en om het beste bij elkaar naar boven te halen.

De trainingen tussen keepers en spelers zijn uitdagend voor zowel de speler als voor de keeper. De spelers worden uitgedaagd om te scoren bij de keepers met de daarvoor aangeleerde technieken. De keepers worden uitgedaagd om zich goed te positioneren in een oefening en om uiteraard de ballen tegen te houden van de spelers. Bij elke oefening zal er een ervaren trainer vanuit BP College staan en een ervaren keeperstrainer. Zo zorgen de trainers er samen voor dat de keeper en speler worden voorzien van de beste aanwijzingen.

Je kunt je nu al aanmelden voor het Hockey Summer Camp 2023. Klik hier om je aan te melden!