Mask Group 3

BP College X LOHC

Een nieuwe samenwerking met... LOHC

Wij kunnen met trots zeggen dat wij vanaf komend seizoen (2023 / 2024) met BP College te vinden zijn op LOHC in Oegstgeest. Wij zijn blij dat wij met een club als LOHC een samenwerking hebben. Deze club past perfect bij de ambities die wij hebben om in heel Nederland onze hockey activiteiten aan te bieden waarbij de deelnemers plezier halen uit het beter worden. Hierbij gaat BP College selectief samenwerkingen aan met de toonaangevende club uit de desbetreffende regio.

Heren 1 en Dames 1 hebben beide de ambitie om te promoveren naar de promotieklasse. Ook met de jeugd wordt er in alle eerste teams Landelijk gespeeld.

Deze herfstvakantie is BP College voor het eerst te vinden op LOHC voor de BP Hockey Days. Houd daarom maandag 16 en dinsdag 17 oktober vrij. Deze twee dagen heb jij de mogelijkheid om met spelers uit het Nederlandse tophockey te trainen. De trainingen zijn voornamelijk gericht op het technisch beter worden. Technieken als de sleeppush, backhand schot en verschillende manieren om jouw tegenstand uit te spelen komen aan bod. Voor de BP Hockey Days kan al worden aangemeld.

Ook de tweede seizoenshelft zullen er op LOHC BP activiteiten plaatsvinden, daarover later meer...