Menu

BP COLLEGE

Hockey met de beste hockeyers van de wereld!

Schrijf je in!

Upcoming events

Fletiomare

Meer informatie
link

AH&BC

Meer informatie
link

Leonidas

Meer informatie
link

Leonidas

Meer informatie
link

Wat wij doen

  • BP Hockey College

    Het BP Hockey College is een speciaal opleidingstraject van 10 trainingen in 10 weken!

  • Bp trainingen

    BP Hockey Training is een eenmalige training! Privé, op de club, met jouw team of voor een verjaardagsfeestje.

  • Bp kampen

    Tijdens de BP Hockey Kampen train je meerdere dagen lang samen met én als een echte hockeyinternational!

Bp deelnemers

Nikki Mourits, 15 jaar

Nikki Mourits, 15 jaar

Nikki Mourits, 15 jaar

Hoi! Ik ben Nikki Mourtis, 15 jaar en ik hockey bij Victoria MB1. Dit jaar ben ik met meiden uit mijn team naar het BP Summer Camp geweest. We hebben het erg leuk gehad. De trainingen waren van professioneel niveau met hele goede en gezellige trainers. Je kon veel van ze leren en vooral ook lol met ze hebben. Naast de trainingen waren de overige activiteiten ook erg gaaf! Kortom ik heb een top week gehad. BEDANKT!

Tess Hoepman, 15 jaar

Tess Hoepman, 15 jaar

Tess Hoepman, 15 jaar

Mijn naam is Tess en ik kom uit Sneek. Ik ben al op meerdere hockeykampen geweest, maar dit hockeykamp is alleen wel anders dan de andere. Op dit kamp ben je vooral met hockey bezig, je traint veel op een dag. De trainingen waren allemaal ook heel goed voorbereid. Alle trainingen waren anders en elke dag leerde je weer wat nieuws. Het voordeel van dit kamp was ook dat we samen met de keepers trainden van goalie works. Elke training had voor elk niveau een uitdaging, het was dus niet te moeilijk en ook zeker niet te makkelijk. Overdag waren we vooral met hockey bezig, maar na het avondeten hadden we allemaal andere activiteiten die niks met hockey te maken hebben. Dat was voor de afwisseling echt heel leuk. Het was voor mij echt een soort van vakantie!

Anne Daamen, 12 jaar

Anne Daamen, 12 jaar

Anne Daamen, 12 jaar

Hoi! Mijn naam is Anne, 12 jaar en ik hockey bij RKHV Union Nijmegen. Dit jaar ben ik voor het eerst naar BP College hockeykamp geweest. Het was een hele leuke ervaring! Er werd fanatiek gehockeyd, en natuurlijk fanatiek lol gemaakt. Het groepje was ingedeeld op niveau, daarom kon je ook van anderen leren. Onze begeleiding was super! Ik had leerdoelen voor het nieuwe seizoen waarin ik mezelf wilde verbeteren en de trainers hebben mij super geholpen daarbij. Leuke nieuwe mensen leren kennen uit heel Nederland, volgend ga ik absoluut weer!!

Cédric en Fabrice Evers, 9 en 11 jaar

Cédric en Fabrice Evers, 9 en 11 jaar

Cédric en Fabrice Evers, 9 en 11 jaar

Wij vinden BP College echt top! We komen er al jaren om onze hockeyskills te verbeteren. We krijgen veel persoonlijke begeleiding en feedback, daar leren we veel van. De enthousiaste trainers zijn allemaal professionals en gedreven om het beste uit ons te halen. We werken hard in een goede sfeer. De oefeningen zijn goed doordacht en BP College beschikt ook over goede materialen. De BP kampen en trainingen zijn een goede aanvulling op onze club trainingen, want je werkt gericht aan bepaalde hockey vaardigheden. Dus als jij ook beter wilt worden in hockey, meld je dan aan bij BP College.

Download onze app

Met trots lanceren wij als eerste hockeyschool onze eigen app; De BP Spelers App is vanaf nu gratis te downloaden in de Google Playstore en de App Store. Schrijf je snel in voor een van onze gave events en krijg na registratie automatisch toegang tot de app. Onze BP Hoofdtrainer of BP International filmt jou tijdens de clinic en geeft persoonlijke feedback. Schiet jezelf elke training naar een hoger niveau. Ben jij Brons, Zilver of Goud? Train jezelf naar de hoogste rating met een gouden BP Playercard!