Mask Group 3

10-jarig jubileum

BP College viert dit jaar het 10-jarig jubileum!

Yes, een jubileum! Dit jaar, om exact te zijn in oktober, bestaan wij 10 jaar. Dit laten wij dan ook niet zomaar aan ons voorbij gaan. We vieren dit graag met jullie en daarom zullen wij verschillende activiteiten en acties organiseren die in het teken staan van dit jubileum. Alleen dit jaar bieden wij het BP College shirt aan voor exact €10,- in plaats van €19,95.

Daarnaast organiseren wij op verschillende clubs in Nederland de BP Ten Challenges Clinic. Het betreft een clinic waarbij de 10 belangrijkste hockeytechnieken centraal staan. Tijdens de clinic gaan we trainen op deze 10 verschillende technieken en na elke trainingsvorm sluiten we af met een uitdagende challenge. De trainingsvormen en challenges worden begeleid door de BP Top Trainers en een BP Top-hockeyer. Weet jij te slagen? Zo ja, dan ontvang je een uniek BP Jubileum Certificaat! De BP Toppers, met ieder een eigen specialisme, zullen de komende tijd 1 voor 1 de verschillende challenges voor doen, houd daarvoor onze socials in de gaten. Binnenkort verschijnt de kalender met de verschillende locaties waar wij de BP Ten Challenges Clinic organiseren!

Ook zullen we dit jaar de BP'ers in het zonnetje zetten die de afgelopen 10 jaar veel voor ons hebben betekent. Van de meest betrokken deelnemers tot trainers en van hockeyclubs tot aan ouders.

We kijken uit naar een mooi (10e) jaar BP College!

Tot snel.

Team BP College