BP HOCKEYKAMPEN
Gericht op kwaliteit en de ontwikkeling van elke speler apart

Onvergetelijke kampen

Een aantal keren per jaar organiseren wij ook onvergetelijke hockeykampen! Ook tijdens deze kampen is het thema: Scoren, scoren en nog eens scoren. Wil jij naar een echt topsport kamp waar kwaliteit het belangrijkst is en feesten niet, schrijf je dan snel in op 1 van de beschikbare momenten.

Shirts included

Alle deelnemers ontvangen een trainingsshirt met een BP College ontwerp. Dit T-shirt zal tijdens alle trainingen worden gedragen.

Hoe ziet zo'n kamp er uit?

Het BP Hockey College is een extra trainingsmoment voor fanatieke en extra gemotiveerde jeugd-hockeyers. Gedurende 10 weken wordt er wekelijks 1,5 uur getraind vanuit de BP-filosofie. Technische en creatieve trainingen van het hockey van nu! In een strak traject effectief beter worden!

BP Trainers

Het BP Hockey College vindt plaats in zowel de 1e als de 2e seizoenshelft. Billy Bakker en Mirco Pruyser komen de 1e en de laatste training training geven. Alle trainingen staan altijd onder leiding van de BP-Hoofdtrainer. Hij of zij wordt daarnaast wekelijks ondersteund door een BP-Topper (Johannes Mooij, Nicki Leijs, Mirco Pruyser, Thierry Brinkman, Roel Bovendeert, Billy Bakker, Xan de Waard etc.)

BP Tenue

Alle deelnemers ontvangen een trainingsshirt met een BP College ontwerp. Dit T-shirt zal tijdens alle trainingen worden gedragen.

Eerst volgende BP Kampen

  • {{ event.title }}

    {{getRelativeDate(event.startDate, event.locale)}} @ {{event.location}}

    bekijk de training

Wil jij ook op de hoogte blijven van al onze clinics en kampen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

[email protected]

020-7768159

Zekeringstraat 48, 1014BT Amsterdam

© 2019 BP College. All Rights Reserved.
Algemene voorwaarden