Menu
Overzicht

BP Scoring Skills Clinic, FIT
- Amsterdam

30 April 2021

BP Scoring Skills Clinic

Op vrijdag 30 april is het zover. De BP Scoring Skills Clinic op Hockeyclub FIT. Tijdens deze 1,5 uur durende clinic staat het thema scoren centraal. Zo zal je allerlei verschillende technieken om te scoren leren. De clinic duurt van 11:00 tot 12:30

Leeftijd

8 t/m 16 jaar 

Wat houdt de clinic in?

Tijdens de BP Scoring Skills Clinic zal de nadruk liggen op de verschillende technieken die nodig zijn om te scoren. Denk hierbij aan schieten met de forehand en backhand, tippen en andere speciale technieken. De BP Trainers zorgen voor een professionele aanpak op jouw niveau! Groepjes worden ingedeeld op basis van hockeykwaliteit en leeftijd, zodat jij op jouw niveau wordt uitgedaagd.

Uiteraard is er ook een echte BP-topper aanwezig, deze zullen we via onze Instagram bekend maken. Schrijf je dus snel in!

  • Train altijd op jouw niveau
  • Zaalhockey op het veld
  • Professionele begeleiding
  • Train met unieke toppers
  • Unieke trainingsmaterialen en -oefeningen

*Shirt niet inbegrepen

Corona Update 8 maart

Gezien de huidige corona maatregelen kan deze clinic doorgaan. Indien er veranderingen voor dit evenement plaatsvinden zullen wij jullie via deze pagina en/of informatiemail (bij inschrijving) op de hoogte stellen. 

Hoe ziet zo'n kamp eruit?

Een aantal keren per jaar organiseren wij ook onvergetelijke hockeykampen!
Ook tijdens deze kampen is het thema: Scoren, scoren en nog eens scoren.
Wil jij naar een echt topsport kamp waar kwaliteit het belangrijkst is en feesten niet, schrijf je dan snel in op 1 van de beschikbare momenten.

Dagprogramma

30 April 2021
  • 11:00 - 12:30

    BP Scoringskills Clinic