Menu
Overzicht

BP Power Indoor Clinic, MHC-Amstelveen
- Amstelveen

30 December 2020

  • UPDATE 15 December

Wij zijn in afwachting van de protocollen van de KNHB. U hoort zo snel mogelijk van ons of de clinic door kan gaan.De BP Power Indoor Clinic op woensdag 30 december

Vanwege alle afgelaste evenementen afgelopen tijd organiseert BP College op woensdag 30 december een gratis Indoor clinic in de blaashal op MHC-Amstelveen voor de eerste 25 deelnemers. De BP Power Indoor Clinic staat in het teken van snelheid. Hoe snel scoor jij een goal en met welke techniek doe je dat? Hoe snel passeer jij je mannetje in de zaal? Hoe snel pak jij de bal af van jouw tegenstander? In 1,5 uur krijg je een snelcursus zaalhockeyen, ben jij er ook bij?

Leeftijd

8 t/m 16 jaar

Ben jij vergeten hoe je het best jouw mannetje kan passeren óf wil je gewoon nieuwe technieken leren? Op 30 december gaan we graag met jou aan de slag tijdens de Indoor Power Clinic op Amstelveen. Wie weet word jij de nieuwe Teun Rohof of Donja Zwinkels van jouw team! ;)

Teun Rohof is er bij als topper! Dit wil je toch niet missen? Meld je snel aan. De eerste 25 deelnemers kunnen gratis deelnemen!


*De inschrijvingskosten bedragen €0,40.

Hoe ziet zo'n kamp eruit?

Een aantal keren per jaar organiseren wij ook onvergetelijke hockeykampen!
Ook tijdens deze kampen is het thema: Scoren, scoren en nog eens scoren.
Wil jij naar een echt topsport kamp waar kwaliteit het belangrijkst is en feesten niet, schrijf je dan snel in op 1 van de beschikbare momenten.

Dagprogramma

30 December 2020
  • 10:30 - 12:00

    Clinic