Menu
Overzicht

BP Winter Trainingen, Leonidas
- Rotterdam

21 December 2020 - 22 December 2020

UPDATE 17 DECEMBER

Het Hockey Winter Camp zal iets worden aangepast. Het worden twee volle dagen trainen op het veld van 9:00 - 17:00 waarbij de kids thuis avond eten. In deze dag zullen wel toffe activiteiten plaatsvinden, helaas kan het schaatsen niet doorgaan i.v.m. sluiting schaatsbaan. De ingeschreven deelnemers zullen meer informatie ontvangen per mail.

Na een succesvol Hockey Summer Camp bieden wij voor het eerst dit jaar een Hockey Winter Camp aan van 21 december t/m 23 december zonder overnachting op RHV Leonidas. Unieke, onvergetelijke, hockey-winterdagen voor kinderen van 10 t/m 16 jaar.

Leeftijd:

Er zal gedurende het kamp een onderscheid worden gemaakt tussen de volgende twee leeftijdscategorie├źn om zo de trainingen voor ieder zijn/haar niveau uitdagend te maken.

8 t/m 12

13 t/m 16

Wat houdt het in?

Het Hockey Winter Camp zal volledig in het teken staan van zaalhockey, waar de basistechnieken worden verbeterd en unieke skills worden aangeleerd door onze BP- zaaltrainers en special guests. Naast zaalhockey is er ook tijd voor echte winterse activiteiten, maar deze houden wij nog even geheim... Na een leuke, maar drukke dag zal er thuis worden overnacht.

  • Training op jouw niveau
  • Professionele begeleiding
  • Een centraal thema per training
  • De beste BP zaal-trainers
  • Fun activiteiten

Hoe ziet zo'n kamp eruit?

Een aantal keren per jaar organiseren wij ook onvergetelijke hockeykampen!
Ook tijdens deze kampen is het thema: Scoren, scoren en nog eens scoren.
Wil jij naar een echt topsport kamp waar kwaliteit het belangrijkst is en feesten niet, schrijf je dan snel in op 1 van de beschikbare momenten.

Dagprogramma

21 December 2020
22 December 2020