Menu
Overzicht

BP 2.0 Clinic, Schaerweijde

28 Juli 2020

BP College presenteert: De BP 2.0 Clinic waar het nieuwe trainen centraal staat. Maak kennis met onze nieuwe trainingsmethoden en krijg je eigen unieke PlayerCard. Gedurende de BP 2.0 Clinic zullen wij de jonge (top)hockeyer kennis laten maken met deze nieuwe manier van hockey. Onze BP trainers kunnen niet wachten, hopelijk jullie ook niet!

Leeftijden

6 t/m 11 jaar (Veld 2)

12 t/m 16 jaar (Veld 1)

Wat houdt het in?

De BP 2.0 Clinic is een anderhalf uur durende clinic voor de jeugd van Schaerweijde. Deze clinic staat onder leiding van een BP-hoofdtrainer en andere getrainde BP-trainers. Tijdens de clinic zullen de zes specifieke skills van BP centraal staan: snelheid, schot, passing, dribbel, aanname en verdediging. Deze zes skills zullen gedurende de clinic beoordeeld worden door de gespecialiseerde BP-trainers om zo een unieke PlayerCard voor de deelnemer samen te stellen. Deze PlayerCard is terug te vinden in de BP Spelers App. 

BP Toppers

Tijdens de hockeyclinic train je samen met Mirco Pruyser en Billy Bakker, ook zullen onze BP-trainers jou extra tips te geven.

Tijdens deze clinic ontvang je GEEN BP Shirt!

Hoe ziet zo'n kamp eruit?

Een aantal keren per jaar organiseren wij ook onvergetelijke hockeykampen!
Ook tijdens deze kampen is het thema: Scoren, scoren en nog eens scoren.
Wil jij naar een echt topsport kamp waar kwaliteit het belangrijkst is en feesten niet, schrijf je dan snel in op 1 van de beschikbare momenten.

Dagprogramma

28 Juli 2020
  • 15:15 - 15:30

    Inloop (splitsing velden)

  • 15:30 - 17:00

    Clinic

  • 17:00 - 17:15

    Ophalen deelnemers