Menu
Overzicht

BP Trainingsweekend, FIT
- Amsterdam

7 Augustus 2020 - 9 Augustus 2020

Aankomende zomer is er een uniek drie-daags hockeykamp op Hockeyclub FIT inclusief overnachting. Dit is hét trainingsweekend aan het eind van jouw vakantie, de ultieme voorbereiding op het nieuwe hockeyseizoen.


Leeftijd

8 t/m 12 jaar

13 t/m 16 jaar

Wat houdt het in?

Tijdens deze drie dagen worden er vele hockeytechnieken behandeld. Je traint 2 á 3 keer per dag en elke training staat er een ander thema centraal. De BP Trainers zorgen voor een professionele aanpak op jouw niveau! Groepjes worden ingedeeld op basis van hockey kwaliteit en leeftijd zodat jij op jouw niveau wordt uitgedaagd.

  • Train altijd op jouw niveau!
  • Professionele begeleiding
  • Train met internationals
  • Unieke trainingsmaterialen en -oefeningen
  • Inclusief overnachting


Overnachting

Bij hard trainen hoort een goede nachtrust, daarom zorgen wij voor tenten met goede bedden. Het einge wat jij hiervoor zelf hoeft mee te nemen is een slaapzak / deken en een kussen.

BP Toppers

Tijdens het kamp zal je trainen met echt hockeytoppers. Deze toppers zullen jou extra tips geven om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Uiteraard kun jij deze toppers deze drie dagen al je hockeyvragen stellen.

Hoe ziet zo'n kamp eruit?

Een aantal keren per jaar organiseren wij ook onvergetelijke hockeykampen!
Ook tijdens deze kampen is het thema: Scoren, scoren en nog eens scoren.
Wil jij naar een echt topsport kamp waar kwaliteit het belangrijkst is en feesten niet, schrijf je dan snel in op 1 van de beschikbare momenten.

Dagprogramma

7 Augustus 2020
8 Augustus 2020
9 Augustus 2020