Menu
Overzicht

BP Scoring Skills Clinic, Abcoude
- Abcoude

26 Februari 2021

Omdat wij ontzettend graag willen sporten met kids, en met de huidige maatregelen de clinic's door kunnen gaan, organiseren wij in de voorjaarsvakantie op verschillende plekken clinic's met een specifieke thema. LET OP! Deze clinic is alleen voor leden van HV Abcoude.

BP Scoring Skills Clinic op HV Abcoude

Vrijdag 26 februari is het zover. Dan komt BP College naar HV Abcoude voor de BP Scoringskills Clinic. Tijdens deze 1,5 uur durende clinic staat het thema scoren centraal. Zo zal je allerlei verschillende technieken om te scoren leren. De clinic duurt van 11:00 tot 12:30 en staat onder leiding van onze ervaren BP trainers en een special guest. Deze zullen wij binnenkort bekend maken.

Leeftijd

8 t/m 16 jaar

Wat houdt de clinic in?

Tijdens de BP Scoringskills Clinic zal de nadruk liggen op de verschillende technieken die nodig zijn om te scoren. Denk hierbij aan schieten met de forehand en backhand, tippen en andere speciale technieken. De BP Trainers zorgen voor een professionele aanpak op jouw niveau! Groepjes worden ingedeeld op basis van hockeykwaliteit en leeftijd, zodat jij op jouw niveau wordt uitgedaagd.

Uiteraard is er ook een echte BP-topper aanwezig, deze zullen we via onze Instagram bekend maken. Schrijf je dus snel in!

 • Train altijd op jouw niveau
 • Zaalhockey op het veld
 • Professionele begeleiding
 • Train met unieke toppers
 • Unieke trainingsmaterialen en -oefeningen

*Meld je je met minimaal 8 spelers van jouw team aan, dan ontvangen jullie een gratis shirt ter waarde van 15 euro

Hoe ziet zo'n kamp eruit?

Een aantal keren per jaar organiseren wij ook onvergetelijke hockeykampen!
Ook tijdens deze kampen is het thema: Scoren, scoren en nog eens scoren.
Wil jij naar een echt topsport kamp waar kwaliteit het belangrijkst is en feesten niet, schrijf je dan snel in op 1 van de beschikbare momenten.

Dagprogramma

26 Februari 2021
 • 10:45 - 11:00

  Ontvangst deelnemers

 • 11:00 - 12:30

  BP Scoringsskills Clinic