Website foto

06 mrt. t/m 05 jun.

AMVJ, Amstelveen

6 t/m 14 jaar

BP Hockey College AMVJ

Tweede seizoenshelft

Vanaf 6 maart zal het Hockey College weer wekelijks plaatsvinden op AMVJ. Het Hockey College is een tien weekse hockeyschool, waarbij elke maandag van 16:30 - 18:00 hard wordt getraind om een betere hockeyer te worden. Tijdens het traject wordt er altijd getraind met Sterre Bregman van Bloemendaal Dames 1 of Casper van der Veen van Bloemendaal Heren 1. Je ontvangt een gratis BP shirt twv €19,95,- bij deelname.

EEN NIEUWE REEKS HOCKEY COLLEGE!

Een reguliere training is gericht op het team en tactiek om vervolgens op een zaterdag goed samen te spelen en als team de winst te boeken. Onze BP Hockey Colleges zijn ingestoken op het individu, hierbij staat de persoonlijke aandacht en persoonlijke ontwikkeling centraal.

Na weer een geslaagde editie zal er vanaf maart weer een wekelijks Hockey College plaatsvinden op hockeyclub AMVJ. Het Hockey College is een tien-weekse hockeyschool, waarbij elke maandag van 16:30 - 18:00 hard wordt getraind om een betere hockeyer te worden. Elke week staat er een thema centraal. De training wordt afgesloten met een unieke challenge.

Je ontvangt een gratis shirt die je elke week kunt dragen.

De trainingen zijn op de volgende dagen:

6, 13, 20 en 27 maart.
3 en 17 april.
8, 15 en 22 mei.
5 juni.

Programma

  • 10 trainingen
  • Individuele begeleiding
  • Een centraal thema per training
  • Ontwikkeling door te leren van professionals

BP Hockey College AMVJ

Tweede seizoenshelft

06 mrt. t/m 05 jun.

AMVJ, Amstelveen

6 t/m 14 jaar