IMG 7953

18 t/m 18 okt.

Overbos

8 t/m 16 jaar

BP Specialisme Training Overbos

Specialisme: Middenvelders

In de herfstvakantie organiseert BP College op dinsdag 18 oktober de Specialisme Training voor middenvelders op Hockeyclub Overbos. In een groepje van maximaal 10 kinderen krijg jij aanwijzingen hoe je het best op het middenveld kunt spelen.

Specialisme training op BHV Overbos!

Wil jij beter worden op jouw of een andere positie? Meld je dan aan voor de BP Specialisme Training in de herfstvakantie. Op maandag, dinsdag en woensdag worden er van 10:00 uur tot 11:30 uur trainingen georganiseerd waarin jouw specialisme aan bod komt.

Maandag 17 oktober staat in het teken van verdedigen. Hoe kun je het best de bal afpakken, of je zelf positioneren ten opzichte van de tegenstander.

Dinsdag 18 oktober zal de training voor de middenvelders plaatsvinden. Omschakelingen, ballen onder druk aannemen en natuurlijk scoren komen dinsdag aan bod.

Woensdag 19 oktober is de spitsen training. Hoe krijg je de bal op de beste manier in het doel? De verschillende manieren om een doelpunt te maken zal je dan leren.

Je kunt je per dag inschrijven, maar je kan ook alle drie de trainingen meedoen. Wanneer je alle drie de trainingen meedoet, kost dit slechts €75,-*.

*Als je alle drie de trainingen wilt meedoen, stuur dan een mailtje naar info@bpcollege.nl voor een kortingscode.

WAAROM MEEDOEN?

  • Train om beter te worden in jouw specialisme
  • Je kan voorbereid beginnen aan de tweede deel van de eerste seizoenshelft
  • Je traint elke dag met een andere Hoofdklasse hockeyer
  • Tijdens deze clinic leer je specifieke skills voor jouw positie

BP Specialisme Training Overbos

Specialisme: Middenvelders

18 t/m 18 okt.

Overbos

8 t/m 16 jaar