IMG 9377

06 mrt. t/m 05 jun.

NMHC Nijmegen

6 t/m 14 jaar

BP Hockey College NMHC Nijmegen

Tweede seizoenshelft

Vanaf maart zal er weer wekelijks een Hockey College plaatsvinden op NMHC Nijmegen. Het Hockey College is een tien-weekse hockeyschool, waarbij elke maandag van 17:00 - 18:30 hard wordt getraind om een betere hockeyer te worden. Tijdens het traject wordt er altijd getraind met Luna Fokke van Kampong D1, Mette Winter van SCHC D1 of Danique van der Veerdonk van Den Bosch D1. Je ontvangt ook een gratis BP-shirt t.w.v. €19,95 bij deelname.

EEN NIEUWE REEKS HOCKEY COLLEGE!

Een reguliere training is gericht op het team en tactiek om vervolgens op een zaterdag goed samen te spelen en als team de winst te boeken. Onze BP Hockey Colleges zijn ingestoken op het individu, hierbij staat de persoonlijke aandacht en persoonlijke ontwikkeling centraal.

Na een geslaagde eerste editie zal er vanaf maart weer een wekelijks Hockey College plaatsvinden op NMHC Nijmegen. Het Hockey College is een tien-weekse hockeyschool, waarbij elke maandag van 17:00 - 18:30 hard wordt getraind om een betere hockeyer te worden. Elke week staat er een thema centraal. De training wordt afgesloten met een unieke challenge.

Je ontvangt een gratis shirt die je elke week kunt dragen.

De trainingen zijn op:

6, 13, 20 en 27 maart.
3 en 17 april.
8, 15 en 22 mei.
5 juni.

Programma

  • 10 trainingen
  • Individuele begeleiding
  • Een centraal thema per training
  • Ontwikkeling door te leren van professionals

BP Hockey College NMHC Nijmegen

Tweede seizoenshelft

06 mrt. t/m 05 jun.

NMHC Nijmegen

6 t/m 14 jaar